Inscrie-ti copilul in scoala Seva si observa imbunatatiri in comportamentul si educatia lui

Una din cele mai importante etape in viata unui copil este inscrierea la gradinita. Primii ani de colectivitate sunt hotaratori pentru intreaga lui viata, s-ar putea spune.

In cazul in care parintii doresc sa ia cea mai buna decizie in acest sens si sa ii inscrie pe cei mici intr-o scoala speciala, in care sunt tratati asa cum se cuvine, in care sunt respectati si in care li se insufla valori foarte importante, scoala Seva se va dovedi o alegere extraordinara pentru viitorul lor.

Scoala Seva – locul unde copiii invata prin joc si joaca

Scoala Seva este locul in care copiii nu numai ca invata, ci dezvolta adevarate relatii de prietenie atat cu colegii lor, cat si cu profesorii. Copiii invata cele mai importante valori, invata sa ii respecte pe cei mari, dar si pe cei mai mici decat ei, invata sa fie mai buni, sa ingrijeasca plantele si animalele, sa se joace afara indiferent de conditiile meteo, li se dezvolta imunitatea si aceste lucruri ii vor ajuta pe viitor.

Copiii invata sa se joace cu animalele, dar si sa le hraneasca si sa le ingrijeasca in mod corespunzator, deoarece Scoala Seva beneficiaza de adaposturi speciale pentru animalute.

De asemenea, scoala Seva beneficiaza si de sere, prin intermediul carora copiii pot invata despre viata plantelor, despre ingrijirea lor, ciclurile prin care acestea trec.

La Seva se promoveaza in primul rand educatia bazata pe cercetare si pe colaborarea dintre profesori, elevi si parinti. Copiii mari ii invata pe cei mici, au rabdare pana ce acestia isi termina proiectele si dezvolta prietenii frumoase. Aici, copiii se bucura de cele mai frumoase zile de nastere, petreceri de Craciun si de respectarea traditiilor.

Reprezentantii scolii Seva respecta unicitatea copiilor, incurajand buna cooperare in interes educational, sustinand bunatatea, frumusetea, pacea si adevarul, fapt ce se reflecta in comportamentul copiilor fata de ceilalti copii si fata de mediul inconjurator.

In scoala Seva nu exista rasism, violenta, bullying si nici comportamente neadecvate din partea profesorilor. Nu in ultimul rand, aici copiii isi creeaza si isi contureaza propria identitate si o imagine personala asupra lumii inconjuratoare, aici copiii vor simti ca aprtin unui grup, vor avea o viata sanatoasa, o alimentatie sanatoasa si se vor bucura de o stare de bine.

Indiferent de conditiile meteo, copiii sunt incurajati sa iasa pe afara si sa se distreze, deprinzandu-si astfel cunostinte, abilitati si perceptii senzoriale.

Copiii vor investi concentrare si energie maxima in joaca, iar adultii le vor fi parteneri de joaca pentru a se apropia de ei. Joaca este o conditie necesara a invatarii, de aceea activitatile ludice sunt sprijinite si intretinute de catre reprezentantii scolii Seva.

Fara doar si poate, inscrierea in Scoala Seva este cea mai buna decizie pe care o pot lua parintii pentru dezvoltarea fizica, mentala si emotionala a copiilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *