Ceasurile Casio G-shock, cea mai potrivită alegere

Au trecut mai bine de trei decenii de când s-a pus în vânzare primul model de ceas Casio G-shock. Au urmat după aceea zeci și zeci de modele, poate chiar sute, care au fost cumpărate din ce în ce mai entuziast de către clienți, pe măsură ce popularitatea acestui tip de ceas realizat de vestitul brand japonez creștea în popularitate mai ceva decât Făt-Frumos din basmele românilor.

Este și normal că vânzările au crescut pentru că performanțele modelelor de ceasuri Casio G-shock nu sunt simplă poveste fără acoperire, ci o realitate pură. Chiar sunt excelente!

Rezistența la condiții de neimaginat ale unui ceas Casio de G-shock se referă la:

– rezistența la forța gravitațională de până la 15 G, aidoma cutiilor negre ale ale aeronavelor;

– rezistență la temperaturi scăzute: G-Shock va funcționa perfect chiar dacă temperaturile sunt mult sub sub zero grade Celsius;

– rezistența la vibrații puternice;

– rezistența la lovituri foarte dure, inclusiv la acelea de ciocan;

– rezistența la impact în cazul unei căderi la înălțime (unul dintre punctele slabe ale ceasurilor de mână dintotdeauna);

– rezistența  la presiune a  apei ( până la 200 m); mai  exact, toate  ceasurie Casio G-shocks sunt pregătite să reziste la presiuni de până la 20 de bari, ceea ce este echivalent cu aproximativ 200 m sub apă;

– rezistența la electricitatea statică și curenții electrici care pot produce perturbații unor dispozitive electronice și / sau magnetice.

Ceasurile Casio sunt grozave pentru oamenii mai puțin atenți. E mare lucru ca să nu îți pese dacă îți lovești ceasul de la mână de clanța ușii sau de perete ori dacă îl uiți la mână dacă te speli. 

Un astfel de ceas este rezistent și la murdărie. În general se găsi multe modalități de a curăța un astfel de ceas Casio g-shock, nu doar cu apă și săpun. Dacă vă uitați pe YouTube o să vedeți curajoși care pur și simplu își pun ceasurile de acest fel în mașina de spălat.

Se spune adesea că un ceas bun este în zilele noastre o adevărată bijuterie. Desigur, este greu să denumim astfel de obiecte, mai ales un ceas Casio G-Shock din plastic drept un obiect de podoabă senzațional, dar cu siguranță este mai util decât orice brățară de aur cu diamante. Este un accesoriu care întregește un outfit contemporan, un element de garderobă pe care merită să în punem în valoare așa cum merită.

Casio G-shock și-a stabilit de ani buni poziția pe piața ceasurilor, are propriul său caracter, de aceea merită să îți iei și tu unul de la Japora, mai ales că nici nu este extrem de scump, deci ți-l poți permite fără a fi nevoie să faci credit la bancă pentru a-l achiziționa.

Așadar, dacă îți place oricare dintre modelele Casio G-ghock de pe site-ul japora.ro comandă-l fără ezitare.

Sunt ceasuri durabile, bine făcute, care funcționează bine ani de-a rândul. Și din moment ce mulți oameni poartă deja exemplare de asemenea ceasuri la mână și nu doresc să le schimbe cu nimic altceva, înseamnă că au ele un quelque chose al lor.

Trebuie totuși să știi un lucru: după ce l-ai achiziționat pe primul, s-ar putea să devii dependent și să îți mai dorești unul și încă unul. Până devii colecționar, la fel ca mulți oameni din lumea întreagă. Dar nu-i nimic rău în asta,nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *