Iohannis: Carantinarea Bucureștiului nu e o soluție, dar trebuie restricții suplimentare – Coronavirus

Carantinarea Capitalei nu este o soluție pentru București, unde rata de infectare continuă să crească, însă sunt necesare restricții suplimentare, a declarat miercuri președintele Klaus Iohannis, care a vorbit despre limitarea circulației în week-end și despre reducerea programului mall-urilor.

“Trebuie să fiu foarte sincer, acest val trei nu dispare de la sine. Pentru a domoli acest val trei este nevoie de respectarea restricţiilor şi accelerarea campaniei de vaccinare. (…) Sunt foarte îngrijorat, situaţia este extrem de serioasă. Fac apel la toţi românii să respecte restricţiile şi să se înscrie pentru vaccinare”, a declarat Klaus Iohannis.

El a spus că pentru Capitală este nevoie de restricții suplimentare și că speră ca reprezentanții Comitetului pentru situații de urgență București să fie conștienți de acest lucru.

“Probabil că trebuie schimbate orele de deschidere și pentru magazine, și pentru mall-uri, trebuie eliminate aglomerările (….)Carantinarea Bucureștiului nu e o soluție, dar sunt necesare restricții suplimentare”, a afirmat președintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *