Ion Dichiseanu a fost înmormântat cu onoruri militare. Mașina mortuară a fost condusă de o femeie, așa cum a dorit actorul – Esential

Ion Dichiseanu a fost înmormântat sâmbătă, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare, prieteni, colegi şi admiratori aducându-i un ultim omagiu, transmite Agerpres.

Cortegiul funerar, în drumul spre Cimitirul Bellu, a fost oprit pentru câteva momente la casa actorului din strada Armenească.

Sicriul marelui actor a fost acoperit cu drapelul tricolor iar pe cruce a fost înfăşurat un fular al echipei Rapid Bucureşti.

Omagii i-au fost aduse lui Ion Dichiseanu, cât a fost depus în foaierul Teatrului Nottara, de actorii Valentin Teodosiu, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Răzvan Bănică, fosta gimnastă Sandra Izbaşa, cântăreţul Paul Surugiu – Fuego.

Tot la Teatrul Nottara i-a adus un ultim omagiu şi galeria echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Suporterii au venit cu o coroană de flori pe care era scris mesajul “Regrete eterne. Liga suporterilor Rapid”.

Maşina mortuară cu care a fost adus la Cimitirul Bellu trupul neînsufleţit al actorului Ion Dichiseanu a fost condusă de o femeie, aceasta fiind una dintre dorinţele lui Ion Dichiseanu.

În anul 2019, Ion Dichiseanu a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofiţer.

Ion Dichiseanu, care a murit joi la Spitalul Floreasca, a fost înmormântat cu onoruri militare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *