IPTV ROMANIA


Din punctul de vedere al unui observator TV, IPTV este foarte simplu: in loc sa primesti programe TV ca semnale de difuzare care intra in casa ta de la o antena pe acoperis, o antena prin satelit sau un cablu cu fibra optica, le primesti in flux (descarcate si redate aproape simultan) prin conexiunea la Internet. Nu genul de conexiune ce se foloseste in prezent, care poate gestiona doar 1–10 Mbps, ci o linie de banda larga cu aproximativ 10 ori mai mare latime de banda (capacitate de transport a informatiilor) de aproximativ 10–100Mbps.

Vizionati programul fie pe computer, fie cu o caseta set-top (un fel de adaptor care se potriveste intre conexiunea dvs. de internet si receptorul de televiziune existent, decodand semnalele de intrare, astfel incat televizorul dvs. sa poata afisa programe de internet).

Din punctul de vedere al unei radiodifuzoare sau al unei companii de telefonie, IPTV este ceva mai complex. Aveti nevoie de un sistem sofisticat de stocare pentru toate videoclipurile pe care doriti sa le puneti la dispozitie si de o interfata in stil web care sa permita oamenilor sa selecteze programele pe care le doresc. Dupa ce un telespectator a selectat un program, trebuie sa fiti capabil sa codificati fisierul video intr-un format adecvat pentru streaming, criptati-l (codificandu-l astfel incat doar persoanele care au platit sa le poata decoda si sa-l primeasca), sa incorporati reclame (mai ales daca programul este gratuit) si transmite-l pe Internet la orice, de la o persoana la (potential) mii sau milioane de oameni simultan.

In plus, trebuie sa va dati seama cum sa faceti acest lucru pentru a oferi o imagine constant de inalta calitate (mai ales daca furnizati publicitate cu programarea dvs., deoarece asta se asteapta cu siguranta agentii dvs. de publicitate platitori).

Conexiunea IPTV poate fi accesata si in Romania, datorita unor companii care au inteles ce anvergura va lua acest tip de televiziune in viitor. Cea mai buna firma de IPTV Romania cu o experienta indelungata in acest domeniu si cu o echipa pregatita si gata sa rezolve orice problema este FoxTvRo.

Acestia detin si un site numit foxiptv.ro, unde puteti gasi detalii despre abonamentele IPTV Romania, precum si intrebari despre acest serviciu, tutoriale de instalare IPTV si recenzii ale clientilor.

IPTV Romania necesita o conexiune destul de buna la internet, asadar cei de la FoxTvRo va recomanda sa achizitionati un trial pentru a vedea daca este potrivit pentru zona in care locuiti dumneavoastra. Pentru canalele SD aveti nevoie de minim 1 mbps download, canalele FULL HD = 5-8 mbps download, iar 4K = 10+ mbps download.

Televiziunea IPTV Romania, va incepe sa fie utilizata de cat mai multi utilizatori in urmtorii ani, prin urmare trecerea la conexiunea IPTV va fi o alegere ce nu o veti regreta. Contactand FoxTvRo, veti avea parte de suport constant si de o grila completa, ce va include filme si seriale online fara costuri suplimentare, calitatea VOD fiind Full HD si Ultra HD – 4K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *