Salonul potrivit pentru nunta

gasirea unui salon nunta

Meniul gustos si minunat pentru toti oaspetii, nu este nici o problema pentru restaurantul First Events & Weddings. Poti alege un meniu personal dintr-un numar mare de preparate unice in restaurant. Mai intai de toate, ar trebui sa alegi un salon nunta din cele patru disponibile in restaurantul First Events & Weddings. Aici este locul potrivit pentru cel mai important eveniment din viata ta. Daca vrei sa faci o nunta restransa sau o nunta de lux, atunci alege unul dintre cele patru saloane, cum ar fi Giglio, Amarillis, Roma si Milano. Capacitatile saloanelor sunt diferite si numarul de oaspeti gazduiti, de asemenea, este diferit. Daca planifici o nunta de lux, ar trebui sa arunci o privire mai atenta la Salonul Giglio, care dispune de o suprafata de 300 mp pentru 150 de persoane. De exemplu, aici poti face o nunta de lux, imbogatita de o atmosfera de aristocratie, facand apel la cei care apreciaza abordarea clasica a nuntii. In mod similar, un salon nunta in restaurantul First Events & Weddings poate fi combinat cu o sedinta foto. Saloanele restaurantului pot fi o solutie excelenta pentru a sarbatori o nunta. 

Interioarele saloanelor de nunta sunt frumoase, decorate cu matase pe pereti, si, in functie de salonul ales, peretii sunt decorati cu tablouri, aranjamente florale si multe altele. In restaurant, poti alege un salon pentru 30, 56, 70 sau 150 de persoane. De asemenea, iti pot fi puse la dispozitie servicii de cazare la preturi avantajoase. In plus, aici vei gasi un restaurant confortabil cu meniuri speciale pentru nunti. Astazi, salonul de nunta ofera un serviciu modern si o serie de servicii exprese. In salon, proaspetii miri au la dispozitie un manager personal de nunta care supravegheaza pregatirea evenimentului in sine. Restaurantul First Events & Weddings ofera un meniu de banchet cu o gama larga de preparate pentru toate gusturile. Poti alege o nunta la cheie si ai scapat de toate grijile cu amenajarea salii, meniul de nunta, fotograf si multe altele.  

gasirea unui salon nunta

Salon nunta – Criterii de alegere 

Criteriile pentru gasirea unui salon nunta, incep cu cautarea unui salon si se bazeaza pe criteriul principal: capacitatea. Merita luate in considerare nu numai locurile, ci si disponibilitatea de spatiu pentru dans. Interiorul salonului joaca, de asemenea, un rol important, deoarece costurile decorului depind de acesta. Locatia convenabila si parcarea gratuita, joaca de asemenea, un rol important in gasirea unui salon pentru nunta. Restaurantul First Events & Weddings din Bucuresti prescrie adesea costul mediu pe persoana, si acest lucru iti va permite sa selectezi salonul potrivit, in functie de buget. Dupa ce ti-a fost descrisa o lista cu mai multe facilitati, studiaza meniul de nunta si gusta mai multe preparate. De asemenea, acorda atentie personalului, deoarece acesta este inalt calificat, prezentabil si foarte amabil. De asemenea, saloanele restaurantului, dispun de aer conditionat corespunzator. Dupa ce ai ales un salon pentru o nunta, ar trebui sa comanzi nunta la cheie, deoarece profesionistii restaurantului First Events & Weddings se vor ocupa de tot cea ce tine de organizarea nuntii, intr-un mod profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *