Iti asiguram montaj aer conditionat, prompt, rapid si de calitate

Montaj aer conditionat

Suntem prezenti pe piata de profil pentru ca tu sa traiesti intr-un confort sporit  iar nivelul vietii tale sa fie unul de calitate la acesta contribuind atmosfera din casa sau biroul tau.

Ne recomanda profesionalismul cu care tratam fiecare client in parte care  achizitioneaza aparate  beneficiind inclusiv de montajul aer conditionat .

Totodata, specialistii nostrii sunt renumiti pentru service-ul in timpul garantie si post garantie intrucat trateaza cu respect fiecare client in parte oferindu-i manopere calitativ superioare indiferent de complexitatea fiecarei lucrari in parte.

Hai sa facem cunostinta daca inca nu stii prea multe despre noi

Contactea-ne accesand site-ul si dupa achizitionarea aparatului dorit vei beneficia de montajul aer conditionat in conditii optime .

Poti beneficia de servicii montaj aer conditionat de la Instal Aero Cris daca esti din Bucuresti si locuiesti in sectorul 1,2,3,4,5,6 , pe raza judetului Ilfov sau chiar Giurgiu, simplul pas pe care trebuie sa-l faci este sa ne contactezi accesand site-ul de mai sus.

Vei intra in legatura cu unul dintre tehnicienii nostrii specializati  si autorizati in domeniu, societatea noastra avand toate acreditarile necesare desfasurarii acestei activitati, si acestia te vor programa pentru montaj aer conditionat fara ca tu sa suporti discomfortul asteptarii deoarece vor respecta cu strictete programarea stabilita de comun acord cu tine.i

In ce consta montajul aerului conditionat

Prima operatiune pe care o efectuam consta in realizarea unui traseu frigorific din care face parte teava si izolatia acesteia, o strapungere in zidul existent care este din caramida, bca sau chiar din beton armat, pozarea cablului electric pentru a se face legatura dintre cele doua unitati , adaugarea tuturor elementelor pentru fixare, amplasarea tubului pentru condens si a suportului standard pe care se fixeaza unitatea exterioara impreuna cu montarea cablului pentru alimentarea interioara.

Avem in vedere mereu ca unitatea exterioara sa fie fixata intr-un loc accesibil pentru a se ajunge usor la aceasta in cazul unor interventii pentru reparatii sau intretinere si procedura implica ca toate pozarile sa fie aparente nu incastrate in tavan, rigips sau chiar ingropate in perete.

Montaj aer conditionat

Putem sa adaugam accesorii pentru mascarea intregului traseu  dar aceastea constituie manopera separata si se realizeaza doar dupa o comanda prealabila.

Indiferent daca achizitionezi de la noi aparatul tau de aer conditionat sau l-ai cumparat de la alt furnizor, realizam montaj aer conditionat si iti oferim garantia montajului pentru o perioada de 1 an de zile.

Asiguram montajul oricarui tip de aparat de aer conditionat si suntem autorizati pentru aceasta operatiune pe care o realizam profesional fiind inclusi pe listele aflate in supermarketuri si hipermarketuri oferind o gama larga de servicii.

Iti garantam calitatea executiei lucrarilor si poti beneficia oricand de experienta noastra in acest domeniu.

Inca de la infiintare ne-am stabilit obiective clare si cel principal consta in asigurarea calitatii efectuarii lucrarilor atat cele de montaj cat si cele de intretinere.

Ne bucura ca suntem solicitati de tot mai multi clienti care sunt foarte multumiti si acestia ne recomanda  cunostintelor pentru a beneficia si acestea de serviciile noastre.

Si tu poti fi beneficiarul serviciilor noastre profesionale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *