Jeansi cool pe care sa ii ai in garderoba

In materie de moda feminina exista trenduri care se succed si schimba instant regulile „jocului”. De la sezon la sezon publicul este intampinat cu tot felul de optiuni, iar fashionistele se dau in vant dupa tot ce este nou. Totusi unele lucruri nu se schimba atat de usor. Vorbim spre exemplu despre jeansi, celebrii si eternii blugi, adorati de generatii de femei. Sunt practic mereu intr-un top al achizitiilor.

Pentru a raspunde acestor nevoi, eshop-ul Clessidra prefera sa tina pasul cu noutatile. A creat nisa de moda accesibila si este asadar unul din magazinele online trecute pe lista de favorite. La categoria jeansi la Clessidra regasim modele trendy.

Ankle jeans, skinny, printre favoritii

La mare cautare sunt jeansii mulati, pana la glezna. Sunt potriviti in orice sezon si pot cu usurinta sa fie combinati cu tot felul de incaltaminte. Depinde insa si de silueta daca astfel de jeansi sunt potriviti. Pentru cele de constitutie atletica poate ca da. Cand linia siluetei nu este una armonioasa pot fi mai degraba potriviti cei usor evazati.

Less is more, dar nu mereu

O regula binecunoscuta in moda este cea a simplitatii si a stilului echilibrat, nu foarte incarcat. Cand vine vorba de jeansi, uneori sunt suficiente cateva detalii. Spre exemplu la Clessidra regasim jeansi cu tiv cu detalii, modele colorate.

Pentru cele cu preferinte mai sofisticate, jeansii negri cu detalii stralucitoare sunt o aparitie wow sau de ce nu chiar cei paietati. Devin astfel potriviti pentru o seara in club. Ceva mai potriviti pentru sezonul estival sunt cei scurti, paietati, regasiti de asemenea in stocurile acestui online shop.

Pantalonii, alternativa chic

In cadrul aceluiasi magazin online doamnele si domnisoarele adepte ale stilului casual mai ales vor descoperi si o varietate de pantaloni. La granita intre cool, sport si casual regasim pantalonii largi sau cei evazati. Acestia permit un joc de tip iluzie optica astfel incat creeaza impresia de picioare mai lungi, mai ales daca sunt asociati cu incaltaminte cu toc sau platforma.

Pantaloni cu talie inalta si tiv elastic, colanti din vinil pentru un look sexy sau pantaloni cu print sunt alte cateva optiuni aici.

Raman insa favoriti jeansii. Pentru orice sezon si orice silueta, un jeans bine ales scoate o tinuta din anonimat. Clessidra include in catalogul sau de articole vestimentare si astfel de optiuni. Comenzile pot fi realizate in cadrul paginii oficiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *