Jose Mourinho a spus pe cine a remarcat în ultimul meci al Generației de Aur

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Jose Mourinho a fost antrenorul legendelor lumii în meciul câștigat de Generația de Aur, scor 3-2, iar tehnicianul portughez a spus pe cine a remarcat în acest duel.

Meciul de adio al Generatiei de Aur, pe Arena NationalaFoto: Inquam Photos / George Călin

Jose Mourinho, impresionat de clasa lui Gică Hagi

Ultimul meci al Generației de Aur a adus o adevărată sărbătoare a fotbalului pe Arena Națională din București.

Peste 50.000 de spectatori au luat parte la duelul pe care tricolorii l-au avut contra selecționatei legendelor lumii, într-un meci câștigat spectaculos de România cu scorul de 2-0.

Jose Mourinho a fost unul dintre oaspeții de seamă la acest eveniment și antrenor al echipei adverse.

La finalul partidei, „The Special One” a ținut să sublinieze clasa lui Gică Hagi și a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor care au scos suporterii români în stradă în 1994.

„Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere.

Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos.

Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi.” – a declarat acesta, potrivit Digi Sport.

spot_imgspot_img