Jucătorul momentului din ATP, supărat rău pe organizatorii de la Indian Wells

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daniil Medvedev este omul momentului în circuitul ATP: a câștigat trei turnee la rând, i-a provocat lui Novak Djokovic singura înfrângere de până acum din 2023, iar recent s-a calificat în optimile de la Indian Wells.

Daniil MedvedevFoto: Mark J. Terrill / AP / Profimedia

Daniil Medvedev îi critică pe organizatorii de la Indian Wells pentru suprafața de joc foarte lentă din 2023

La finalul partidei cu Ilya Ivashka (câștigată în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-1), rusul s-a arătat foarte deranjat de suprafața de joc din acest an de la Indian Wells, fostul lider ATP criticându-i pe organizatorii americani.

„În setul decisiv, am simțit că joc foarte bine, dar era tot degeaba. E nevoie de zece lovituri bune ca să câștigi un raliu. E foarte greu în condițiile astea (n.r. cu o suprafață foarte lentă). Nu pot accepta așa ceva, ne spun că venim aici și jucăm pe hard, dar asta nu este o suprafață hard” – Daniil Medvedev.

În optimile de la Indian Wells, Daniil va da peste Alexander Zverev. Meciul se anunță unul foarte interesant, urmând să se afle față în față favoriții 5 și 12 de la turneul din deșertul californian.

„Mă aștept la un meci foarte interesant, cu multe raliuri lungi”, a spus Medvedev despre ce crede că-l va aștepta la partida cu Zverev.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Daniil Medvedev și Ilya Ivashka.

Sursa video: Eurosport

spot_imgspot_img