Kit unghii gel pentru începătoare – ce trebuie să conțină

Date:

Unghiile fac parte din noi și, ca atare, este important să avem grijă de ele. Pentru a face acest lucru, puteți încorpora anumite produse în rutina obișnuită, cum ar fi uleiurile sau cremele aplicate pe mâini și unghii. În unele seturi de manichiură le veți găsi, dar în general, kiturile includ alte obiecte necesare realizării manichiurii. Investiția în produse calitative înseamnă respectarea sănătății, de aceea achiziționați întotdeauna numai de la comercianți autorizați. Pentru a obține o manichiură în confortul casei, dar cu calitatea unui profesionist, este util să aveți un kit de unghii, care să fie format din câteva lucruri de bază.

1. Lampă UV

Dacă alegi kit unghii gel calitativ, cu siguranță acesta va include lampa. Trebuie să știi că are un temporizator reglabil, fiind astfel ușor de folosit. Trebuie doar să apeși un buton, iar după intervalul de timp setat, lampa se oprește. Pentru uscarea gelului, de obicei este nevoie de 3-4 minute, poate chiar mai puțin dacă lampa este una puternică. Începătorii pot opta pentru un model cu 4 tuburi.

2. Pilă electrică

Este necesar să stăpânești foarte bine tehnica folosirii ei, deoarece poți leza extrem de ușor unghiile folosind-o. Biturile există într-un număr variat, atât pentru cuticule, cât și pentru îndepărtarea materialului de pe suprafața unghiilor. Pila electrică face munca mai ușoară, dar mare atenție la rotațiile la care aceasta se folosește. Pe fiecare bit (capăt pentru freză) este indicat gradul de abrazivitate prin culori, de exemplu, biturile cu negru vor fi cele mai abrazive (dure).

3. Instrumente și accesorii

Aici sunt incluse pilele de carton, forfecuțe, bețișoare pentru cuticule, șabloane de construcție, cleanser, perie pentru îndepărtarea prafului, dar și alte elemente. Și în cazul instrumentelor, calitatea va fi cea care va face diferența între o muncă ușoară și rapidă și una anevoioasă.

4. Soluții de pregătire

Un kit bun trebuie să conțină primere (baze), bond, dar și top coaturi, dar atenție ca acestea să fie produse de către branduri cunoscute, în caz contrar, pot apărea alergii la substanțele nocive conținute de cele fabricate de mărci care oferă o calitate îndoielnică. Primerul fără acid este utilizat mai ales pentru unghiile ce sunt mai sensibile, cu predispoziție pentru manifestarea alergiilor. Bondul este substanța care se asigură că unghia naturală și restul soluțiilor aplicate se vor îmbina corespunzător. Top coatul se folosește la sfârșitul manichiurii semipermanente/cu gel/acrilic, având dublu rol – de a sigila foarte bine materialele folosite pe unghii și de a proteja împotriva agresiunilor din mediu, cu care zilnic avem contact. Toate aceste elemente este bine să fie incluse în orice kit de unghii.

Alege să investești într-un kit calitativ, deoarece ți se va diminua considerabil timpul de lucru și cel mai important, nu îți vei pune sănătatea în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related