Kylian Mbappe și idolii din tenis – Pe cine admiră francezul din “sportul alb” – Fotbal

Kylian Mbappe, starul lui PSG, a dezvăluit într-un interviu recent că nu urmărește doar fotbal și că are doi mari jucători de tenis pe care i-a apreciat mereu.

Fotbalistul lui PSG a vorbit într-un interviu pentru Paris Match despre persoanele pe care le apreciază în sportul mondial. Mbappe apreciază, pe lângă fotbal, baschetul și tenisul.

Când vine vorba despre “sportul alb”, Kylian Mbappe îi admiră în particular pe Roger Federer și Rafael Nadal, conform Sports World News.

“Idoli? Nu am avut idoli de o perioadă bună de timp, dar îi admir pe cei care și-au pus amprenta asupra sportului mondial. Știu ce înseamnă dinastiile acestora, mai ales în termeni de sacrificii și efort

Îmi plac amândoi (n.r. Federer și Nadal) pentru că au reușit să se mențină în top ani de-a rândul și puțini reușesc să aibă aceeași consistență”, a declarat Kylian Mbappe.

În trecut, Rafael Nadal, mare an al lui Real Madrid, spunea despre Mbappe: “Cine nu l-ar vrea la Real Madrid? Să fim sinceri, i-aș vrea și pe el și pe Erling Haaland în echipă”.

Deși nu atât de mare fan al fortbalului precum Nadal, Federer a vorbit și el despre Mbappe: “Îmi place viteză și atitudinea lui. În afara acestor aspecte, pare un tip de treabă”. ​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *