LeBron James, pozitiv la Covid-19: Cum se simte vedeta lui Los Angeles Lakers – TeamBall

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

LeBron James nu a fost folosit de Los Angeles Lakers contra celor de la Sacramento Kings (victorie cu 117-92), iar la finalul disputei Anthony Davis, unul dintre coechipierii săi, a elucidat misterul: LeBron a fost testat pozitiv la Covid-19.

„Am vorbit cu el, am verificat cum se simte. Covid este o chestie de speriat, mai ales cu toate variantele care au apărut recent. A spus că se simte bine, este asimptomatic, ceea ce este bine.

Sănătatea este cea mai importantă, iar baschetul trece acum în plan secundar. Are o familie și vrem să ne asigurăm că toată lumea este ok” – Anthony Davis.

LeBron James, care este vaccinat, în mod normal nu ar fi fost testat atâta timp cât nu a avut simptome. NBA a implementat însă, în această săptămână, un sistem de teste zilnice pentru toți jucătorii, după ce aceștia au avut liber de Ziua Recunoștinței.

Fără LeBron James, Lakers a trecut în deplasare de Sacramento Kings, scor 117-92, iar cel mai bun marcator al trupei din Los Angeles a fost Anthony Davis, cu 25 de puncte (7 recuperări și 3 pase decisive).

Lakers are o linie de clasament mult sub pretențiile campioanei NBA din 2020: 12 victorii și 11 înfrângeri (locul 8 în Conferința de Vest).

spot_imgspot_img