Legătura dintre Viorica Dăncilă și Rusia! De necrezut. Propagandă pe numele premierului | NEWS20

Convorbirea telefonică între Viorica Dăncilă şi Mike Pence este prezentată drept „un succes diplomatic important”.

„Este un nou succes diplomatic al premierului, care mai face astfel un pas spre ceea ce Sputnik a anunţat în repetate rânduri: Viorica Dăncilă este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie”, se arată în deschiderea articolului de pe site-ul de propagandă rusă, scrie Digi24.

În acelaşi articol, cei de la Sputnik scriu că „vestea anunţată de Dăncilă răstoarnă calculele preşedintelui şi ale celor care atacă de la începutul preşedinţiei rotative Guvernul şi Coaliţia, subminând eforturile Executivului – prin blocarea bugetului, a completării Guvernului, atacuri permanente la CCR, acţiuni mediatice şi demersuri ostile la instituţiile europene, manifestări în stradă şi felurite denigrări”.

Nu este pentru prima dată când astfel de articole apar pe spaţiul online al oficiosului Kremlinului. Găsiţi aici o analiză despre cum a prezentat propaganda rusă cele mai fierbinţi evenimente din România ultimelor luni.

Redăm mai jos întreg comunicatul Guvernului României despre discuţia avut de premierul Viorica Dăncilă cu vicepreşedintele american Mike Pence:

„Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut astăzi, 28 februarie 2019, o convorbire telefonică cu vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence. Cu acest prilej, cei doi oficiali au exprimat satisfacţia pentru relaţia bilaterală excelentă şi pentru evoluţiile pozitive înregistrate în cadrul Parteneriatului Strategic dintre cele două state.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis mulţumiri vicepreşedintelui Pence pentru sprijinul acordat de SUA consolidării cooperării bilaterale pe dimensiunea de securitate, dar şi în cadrul NATO, mai ales în contextul evoluţiilor curente din mediul de securitate. Totodată, a accentuat importanţa dezvoltării în continuare a tuturor domeniilor acoperite de Parteneriatul Strategic, în special cel economic. A reconfirmat importanţa acordată de Guvernul României consolidării relaţiei transatlantice, obiectiv urmărit constant de ţara noastră. De asemenea, în discuţie au mai fost abordate subiecte de actualitate din agenda internaţională. În vederea aprofundării relaţiei bilaterale şi a dialogului politic, Prim-ministrul României a adresat invitaţia vicepreşedintelui SUA de a vizita ţara noastră.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *