Șoc total pe scena politică! Liviu Dragnea a înlocuit-o pe Irina Tănase! Cine este noua iubită (SURSE) | NEWS20

Potrivit surselor Evz, starea lui Dragnea este influenţată şi de deciziile pe care le ia în viaţa sa amoroasă. Sursa la care se face referire susţine că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără. Despre cine este noua cucerire a liderului PSD nu sunt date detalii.

Totuşi informaţia venită pe surse din PSD trebuie abordată cu scepticism. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Irina Tănase se afla internată în spitalul Sanador, unde ar fi suferit o intervenţie chirurgicală. Ea ar fi suferit de o afecţiune cervicală. Premierul Viorica Dăncilă a mers să o viziteze chiar dacă programul ei din acea perioadă era foarte încărcat.

Mai mult decât atât, Irina Tănase şi Liviu Dragnea au fost plecaţi împreună în Dubai, iar Codrin Ștefănescu s-a grăbit să anunţe că cei doi se vor căsători cât de curând şi că amânarea nunţii a fost provocată doar de o altă nuntă, cea a fiului preşedintelui PSD.

Momentan, Liviu Dragnea se află într-un turneu prin ţară şi ţine discursuri prezidenţiale, în care-l dinamitează pe Klaus Iohannis.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *