Liga 1: Meciul dintre Dinamo și Astra a fost amânat / Când ar putea fi reprogramat – Fotbal

Partida dintre Dinamo București și Astra Giurgiu, care trebuia să se desfășoare vineri, de la ora 21:00, a fost amânată din cauza cazurilor numeroase de Covid-19 de la echipa giurgiuveană.

“Nu au rezultatele testărilor, nu pot face dovada că au 13 jucători, dintre care un portar, și suntem nevoiți să reprogramăm meciul. Analizăm. Pe 13, 14 sau 15 noiembrie”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru Digi Sport.

În lotul echipei Astra Giurgiu au fost înregistrate 15 rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus. Pe lângă aceste cazuri, au fost depistate alte 12 la echipa secundă a clubului.

Între persoanele infectate se numără Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundaş central, 27 de ani), George Merloi (extremă, 21 de ani), Dinu Graur (fundaş, 25 de ani) şi Sébastien Wüthrich (mijlocaş, 30 de ani), care sunt asimptomatici.

De asemenea, David Bruno (fundaş, 28 de ani), Constantin Dima (fundaş, 21 de ani), Ljuban Crepulja (mijlocaş, 27 de ani) şi David Lazar (portar, 29 de ani) au fost testaţi din nou pozitiv cu noul coronavirus după ce s-au infectat şi la finalul sezonului trecut.

Update: FC Dinamo a anunţat, vineri, în social media, că meciul cu Astra Giurgiu, din Liga I, a fost amânat. De asemenea, a fost amânată şi confruntarea Dinamo 2 Bucureşti vs Metalul Buzău.

“Partidele Dinamo Bucureşti vs Astra Giurgiu şi Dinamo 2 Bucureşti vs Metalul Buzău au fost amânate”.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis amânarea meciului Dinamo Bucureşti vs Astra Giurgiu după cazurile de Covid-19 confirmate la echipa din Giurgiu.

Dinamo Bucureşti vs Astra Giurgiu, contând pentru etapa a 9-a în Liga 1, ar fi trebuit să se joace în această seară, la ora 21:00, fără spectatori, pe Arena Naţională.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că meciul Dinamo 2 Bucureşti vs Metalul Buzău, programat sâmbătă, 31 octombrie (ora 15:00), pe stadionul din Ştefan cel Mare, în etapa a opta din Liga 3, a fost reprogramat pe 10 noiembrie (ora 14:00), după ce au fost confirmate mai multe cazuri pozitive de Covid-19 în rândul componenţilor echipei din Buzău”, este anunţul FC Dinamo.

Partidele Dinamo București vs Astra Giurgiu și Dinamo 2 București vs Metalul Buzău au fost amânate! Liga Profesionistă…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, October 30, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *