LIVE BLOG | FC Voluntari – FCSB se joacă ACUM! Început perfect de repriză pentru vicecampioană! Gol în debutul reprizei secunde | News20


FC Voluntari – FCSB 2-2 (Armaş 28, Căpăţînă 45+1 / Tănase 13, Hora 48)

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţînă, Răuţă – Gheorghe, Laudouni, Gadze – Tudorie
  • Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Leasă, Deac, Pîrcălab, F. Bălan, A. Bălan
  •  FCSB: Bălgrădean – Benzar, Nedelcu, Filip, Stan – Pintilii (Stoian 27), Teixeira – Roman (Moruţan 46), Matei (Gnohere 46), Tănase, – Hora
  • Rezerve: Vlad – Coman, Gnohere, Moruţan, Rusescu, Stoian, Zamfir

Minutul 51: Tănase putea reuşi ”dubla”, dar a şutat în plasa laterală din unghi închis. Decarul FCSB-ului îi putea pasa lui Harlem Gnohere, care se afla în poziţie ideală, în centrul careului, dar a preferat să-şi încerce norocul. Fără succes.


Minutul 48: GOOOOL FCSB! Ioan Hora restabileşte egalitatea după ce a primit o pasă superbă de la Harlem Gnohere şi a finalizat cu un şut cu interiorul la colţul lung, fără nicio şansă pentru Vâtcă. Vicecampioana începe perfect repriza secundă.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+3: Final de primă repriză pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari!


Minutul 45+1: GOOOOL FC Voluntari! Căpăţînă înscrie după ce a fost lăsat complet singur în careu de defensiva FCSB-ului şi l-a executat pe Bălgrădean cu un şut pe jos.


Minutul 37: Pintilii pare că nu mai poate continua partida şi iese în afara terenului. Acesta i-a ”pasat” banderola de căpitan lui Romario Benzar, aceasta ajungând pe braţul lui Lucian Filip. Stoian a fost introdus în teren.


Minutul 28: GOOOOL FC Voluntari! Ilfovenii restabilesc egalitatea prin Igor Armaş, care este scăpat din marcaj de defensiva vicecampioanei şi reia cu capul un balon venit de pe partea stângă.


Minutul 13: GOOOOL FCSB! Florin Tănase este faultat în interiorul careului, iar centralul Colţescu dictează lovitură de la 11 metri. Tot decarul vicecampioanei execută şi transformă cu uşurinţă.

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 8: Asediu la poarta ilfovenilor! Lucian Filip s-a trezit cu mingea la picior în interiorul careului şi încearcă un şut puternic cu stângul, dar Vâtcă respinge în corner şi păstrează tabela intactă. Început bun de partidă al elevilor lui Teja.


Minutul 5: Prima ocazie a vicecampioanei. Teixeira îşi încearcă norocul de la marginea careului, dar şutul său se duce mult pe lângă poarta lui Cosmin Vâtcă.


Minutul 1: Fluier de start la Voluntari!


17:23 Teja schimbă sistemul într-un meci în care e forţat să improvizeze în apărare, din cauza accidentărilor şi a suspendărilor. Bălaşa şi Planic sunt out, astfel că fundaşii centrali de conjunctură ai FCSB în meciul cu FC Voluntari vor fi Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu. În ceea ce priveşte sistemul, Teja intenţionează să joace 4-3-3, cu Pintilii, Teixeira şi Matei la mijloc, iar în atac surpriza va fi Roman, în timp ce Hora îl ţine în continuare pe bancă pe “Bizonul” Gnohere.

Echipa de start a FCSB, conform DigiSport: Bălgrădean – R.Benzar, Filip, Nedelcu, Stan – Pintilii, Teixeira, Matei – Roman, Hora, Tănase


Ultima etapă a sezonului regular opune două echipe aflate în situaţii opuse în clasament. FC Voluntari se clasează pe penultimul loc, 13, cu 20 de puncte, dar nu poate urca nici în cazul unui succes în faţa vicecampioanei. În meciurile din acest an a avut prestaţii mai bune, astfel că poate crea probleme şi în această seară.

De partea cealaltă, FCSB vrea să intre în play-off la o diferenţă cât mai mică de CFR Cluj. Se află pe locul 2, 48 de puncte, la 3 lungimi de ardeleni. Deşi are câţiva indisponibili, Mihai Teja este încrezător că jucătorii care vor fi folosiţi vor da totul pentru victorie.

Ne lipsesc câţiva jucători, dar noi avem un lot de calitate şi cei care îi vor înlocui se vor ridica la acelaşi nivel. Nu sunt improvizaţii foarte mari. Probabil Nedelcu o să fie în apărare. Nu am emoţii cu apărarea improvizată. Am avut meciuri grele cu echipe mai mici, dar nimic nu este uşor. Trebuie să avem o atitudine foarte bună şi să dăm maxim.

Putem să jucăm extraordinar şi să nu câştigăm sau invers. Atmosfera a fost mereu foarte bună la echipă. Am vorbit cu băieţii ca să ne păstrăm echilibrul. Nu trebuie să punem capul în pământ atunci când pierdem şi nici să fim explozivi când câştigăm”, a declarat Teja la conferinţa de presă.

În tur, FCSB s-a impus cu emoţii, 2-1 (Gnohere min. 52 şi 77/ Tudorie min. 86).

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *