Prima reacţie, primul vinovat după egalul smuls de FCSB la Voluntari: “E vina lui!” Fotbalistul scos ţap ispăşitor | News20
Prima reacţie, primul vinovat după egalul smuls de FCSB la Voluntari: "E vina lui!" Fotbalistul scos ţap ispăşitor

Helmuth Duckadam (59 de ani) a reacţionat încă de la pauza meciului dintre FC Voluntari şi FCSB (2-2), când ilfovenii conduceau pe tabela de marcaj şi a reclamat un ofsaid la primul gol al echipei lui Cristiano Bergodi, marcat de Igor Armaş (28), neacordat de arbitrul Sebastian Colţescu. În plus, eroul de la Sevilla l-a scos vinovat pe Bălgrădean pentru golul doi.

FCSB a început perfect pe terenul de la Voluntari, iar Tănase a deschis scorul dintr-un penalty obţinut tot de el, dar apoi totul s-a prăbuşit.

“La primul gol, dacă aveam VAR-ul, era offside, se anula golul. Iar la golul doi, e vina lui Bălgrădean, a luat gol pe colţul scurt. E păcat pentru că am început perfect”, a explicat Duckadam la pauză, în studioul DigiSport.

FC Voluntari – FCSB s-a terminat 2-2, după ce Tănase (14, penalty) şi Hora (48), respectiv Armaş (28) şi Căpăţînă (45+1) au marcat. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul doi în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce FC Voluntari e penultima, cu 21 de puncte. În plus, Pintilii s-a accidentat în prima repriză şi a ieşit de pe teren înainte de pauză, în minutul 41.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *