Live Studio te intampina cu o multime de beneficii

beneficii-videochat-live-studio

Exista multe studiouri de videochat iar concurenta intre acestea este acerba. Fiecare studio de videochat incearca sa convinga modelele sa lucreze cu el, prezentand o serie de beneficii mai mult sau mai putin atragatoare. Cu toate acestea, nu toate studio-urile iti garanteaza o experienta placuta, ba chiar o multime de modele s-au plans de conditiile din cadrul unor studio-uri.

De aceea, atunci cand doresti sa incepi o cariera in videochat, trebuie ca mai intai sa oferi o importanta deosebita alegerii studio-ului cu care vrei colaborezi. Un studio profi iti va garanta conditii excelente chiar si atunci cand nu cunosti mai nimic despre videochat.

De asemenea, bonusurile la un studio de videochat bun vor fi generoase si totodata te vei bucura de o multime de alte beneficii. Live Studio este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti, iar argumentul principal care ne permite sa facem aceasta afirmatie este intocmai numarul mare de modele care s-au declarat foarte incantate de colaborarea pe care o au cu acest studio.

Spre deosebire de multe alte studio-uri de videochat din Bucuresti sau chiar din tara, Live Studio le ofera modelelor sale o multitudine de beneficii care se dovedesc a fi foarte avantajoase.

Sumele de bani obtinute de modelele Live Studio sunt fabuloase!

Fiecare model Live Studio alege cat isi doreste sa castige in functie de numarul de ore petrecute online. Practic, cu cat acestea muncesc mai mult, cu atat si sumele obtinute vor fi mai mari.

Daca alegi sa lucrezi ca model de videochat in cadrul Live Studio doar 4 ore pe zi, vei castiga lunar un minim de 800 de dolari, ceea ce nu e deloc putin. In schimb, daca mai adaugi 2 ore la program, suma va creste considerabil iar castigurile tale vor fi de peste 2000 de dolari pe luna. Iar in cazuri exceptionale, in care alegi sa petreci ore intregi in fata ecranului, vei putea castiga chiar si peste 8000 de dolari intr-o singura luna.

Aceste sume sunt reale si posibile datorita eforturilor Live Studio de a oferi cele mai bune conditii modelelor cu care colaboreaza. Modelele de videochat Live Studio nu numai ca au parte de sfaturi de la cei mai buni traineri din domeniu, ci totodata folosesc tehnologie de ultima ora care ajuta la rotunjirea veniturilor.

Beneficii si bonusuri care te motiveaza

Motivatia este foarte importanta pentru un model de videochat. Practic, succesul si performanta pot fi obtinute doar cu foarte multa ambitie si motivatie. In cazul in care acestea nu exista, este foarte probabil ca sumele castigate sa fie mediocre.

Studioul trebuie sa intervina pentru ca modelele angajate sa fie mereu motivate. Si cum poti reusi asta daca nu cu bonusuri considerabile?  

Live Studio isi motiveaza modelele de videochat cu astfel de bonusuri si beneficii foarte atragatoare. Implicarea este rasplatita cu diferite atentii foarte motivante.

Mai exact, fetele care se implica si petrec mai multe ore online primesc zile libere pentru a se relaxa dar si pentru a descoperi locuri noi. Ba chiar mai mult decat atat, banii de buzunar sunt asigurati din partea Live Studio in cazul in care modelele aleg sa isi petreaca acele zile libere intr-o tara straina.

De asemenea, Live Studio le mai ofera posibilitatea de a urma scoala de soferi sau de a invata o limba straina tuturor modelelor active, fara ca acestea sa plateasca vreun ban. Totul este garantat de studio! Iar sarbatorile sunt de asemenea petrecute in mare stil de catre intregul colectiv.

Ce poate fi mai placut decat o atmosfera de familie, prietenoasa si foarte relaxanta? Cu siguranta nu sunt multe studio-uri care se pot lauda cu o atmosfera atat de frumoasa precum este in cadrul Live Studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *