LiveScore FCSB vs CSU Craiova (de la 20:30) / Echipele de start – Se joacă fără spectatori – Fotbal

FCSB și CSU Craiova se întâlnesc, duminică, în derbiul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1. În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, meciul de pe Arena Națională se va disputa fără spectatori. Partida va începe de la ora 20:30, va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus și LiveScore pe HotNews.ro.

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Tănase – D. Olaru – Man, Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă

Rezerve: Niga, Miron, L. Filip, Moruțan, Momcilovic, Ad. Petre, I. Vînă

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, L. Nițu, Mihăilă. Antrenor: Corneliu Papură

Rezerve: L. Popescu, Dielna, Vătăjelu, Qaka, A. Ivan, Koljic, Baiaram

Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că au fost stabilite şi criteriile pe baza cărora poate fi decisă suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Anunțurile făcute de cele două cluburi:

“FCSB anunță că, în urma măsurilor preventive adoptate de Guvernul României în cursul zilei de 8 martie și independent de voința noastră, partida FCSB – Universitatea Craiova, din această seară, se va disputa cu porțile închise!

Astfel, conform articolului 59.2 din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice), accesul pe stadion va fi permis doar reprezentanților mass media (câte unul pentru fiecare instituție de presă), forțelor de ordine, autorităților locale și oficialilor celor două cluburi, pe baza unor liste nominale.

În cursul zilei de luni vom anunța procedura legată de returnarea încasărilor pentru biletele deja achiziționate pentru partida din această seară.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijinul acordat!”, au scris cei de la FCSB pe Facebook.

“Le mulţumim suporterilor noştri anticipat pentru atmosfera pe care ar fi creat-o în această seară pe Arena Naţională, regretăm faptul că nu îi vom putea simţi aproape, dar vom da totul să îi facem fericiţi din faţa micilor ecrane”, a anunţat Universitatea Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *