Lucy Letby, găsită vinovată de uciderea a 7 bebeluși, posibil să fi rănit alți 30 de nou-născuți

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Poliția crede că Lucy Letby, asistenta găsită vinovată pentru uciderea a șapte bebeluși, ar fi rănit alți zeci de bebeluși la două spitale din nord-vestul Angliei, potrivit The Guardian.

Lucy Letby, gasita vinovata de uciderea a sapte bebelusi, in momentul in care a fost arestataFoto: Cheshire Police/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O sursă apropiată anchetei poliției a spus că detectivii au identificat aproximativ 30 de bebeluși care au suferit incidente „suspecte” la spitalul Countess of Chester unde lucra.

Letby, în vârstă de 33 de ani, era de tură de fiecare dată când acestor bebeluși și s-a deteriorat starea. Poliția examinează, de asemenea, dosarele medicale ale copiilor născuți la spitalul de femei din Liverpool, unde a lucrat a mai lucrat Letby.

Acești 30 de bebeluși, care au supraviețuit cu toții, se adaugă celor 17 sugari care au fost luați în calcul în procesul care s-a întins pe 10 luni la un tribunal din Manchester.

Se așteaptă ca Letby fă fie condamnată la închisoare pe viață, luni, după ce a fost găsit vinovată de uciderea a șapte bebeluși și încercarea de a ucide alți șase în atacuri „persistente, calculate și cu sânge rece”.

Ea a fost găsită nevinovată de două capete de acuzare de tentativă de omor, iar juriul nu a putut decide dacă a încercat să ucidă alți patru bebeluși.

Experții au fost rugați de poliția din Cheshire să examineze dosarele medicale a peste 4.000 de copii născuți la spitalul de femei din Liverpool și Countess of Chester între 2012 și jumătatea anului 2016.

spot_imgspot_img