Macabru! Craniu de om descoperit de o femeie, într-o zonă împădurită de lângă orașul Bălan

De câteva zile, locuitorii orașului Bălan sunt în stare de șoc și confuzie după o descoperire macabră! O femeie care culegea ciuperci, într-o zonă împădurită pe lângă periferia orașului, a găsit un craniu de om. Femeia a anunțat imediat Poliția, iar acum oamenii legii au deschis o anchetă și cercetează cazul. 

Foto cu caracter ilustrativ

Este vorba despre o persoană, care se pare că este de mai mult timp decedată, nu știm încă împrejurările. Poate să provină chiar din cimitir craniul respectiv, deși nu e în apropierea imediată. N-am găsit niciun fel de date, de indicii de fragmente osoase măcar și cu atât mai puțin țesuturi umane, obiecte de vestimentație ori petice de vestimentație. Absolut nimic, în sensul acesta, a declarat șeful Poliției Orașului Bălan, Gheorghe Filip.

Zilele trecute, craniul a fost preluat de către polițiștii criminaliști harghiteni, însă va fi trimis la Institutul Național de Criminalistică de la București, pentru a se putea stabili împrejurările decesului. Specialiști vor examina rămășița umană pentru a estima data decesului și eventual identitatea persoanei decedate.

Deși polițiștii au demarat procedurile de cercetare, misterul craniului de om găsit în pădure se află pe buzele tuturor localnicilor din Bălan. Oamenii presupun că ar fi vorba despre un bărbat, A.P., ucis cu mult timp în urmă de un cioban, iar corpul acestuia s-ar afla după un deal din apropiere.

Precizez însă că nimic din cele vehiculate de localnici nu este oficial până la această dată.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *