Management sali sedinta cu Roomio


Noua aplicatie Roomio transforma smartphone-ul sau tableta intr-un instrument pentru configurarea si gestionarea salilor de sedinte si salilor de conferinte. Managementul salilor de sedinta cu Roomio ofera si alte solutii. Aplicatia pentru management Sali de sedinta cu Roomio combina designul uimitor cu cea mai noua tehnologie, pentru managementul salilor de sedinta. De asemenea, aplicatia Roomio este compatibila cu sistemele de operare Android.

Gestionare Sali sedinta cu Roomio – mai usor ca niciodata

Aplicatia Roomio iti va permite sa ajustezi parametrii de baza a dispozitivelor si ofera, de asemenea, functii suplimentare care faciliteaza si accelereaza mult gasirea unei Sali pentru o sedinta sau conferinta.

Interfata intuitiva a aplicatiei Roomio este usor de utilizat: dispozitivele sunt detectate automat si sunt oferite functii specifice controlului si specifice modelului.

Beneficii evidente pentru integratorii de sistem

Aplicatia Roomio poate facilita foarte mult activitatea integratorului de sistem, contribuind la reglarea perfecta a fiecarui aspect al spatiului de lucru. Specialistii spun cu incredere: „A sosit momentul sa ne concentram pe o problema cu adevarat importanta: crearea unui management al spatiului salilor de sedinte in care fluxul de idei si productivitatea cresc rapid. Si, de asemenea, va economisi timpul.” Datorita sistemului inovativ Roomio, poti controla complet managementul salilor de conferinte direct de pe smartpho-ul sau tableta personala.

Ce ofera Roomio?

Iti ofera un modul pentru rezervarea salilor de intalnire pentru birouri mari, coworking si centre de afaceri. 

Pana la 60% dintre intalniri incep cu intarziere pana la 15 minute, ceea ce implica o compensare a programului.

Modul convenabil pentru rezervarea unei sali de intalnire in doua clicuri dintr-o aplicatie mobile sau o tableta.

Sistem eficient de rezervare a salilor de intalnire pentru companiile de birouri. 

Lansarea rapida a unui nou produs pentru rezidenti si clienti externi – rezervarea unei sali de conferinte, cautarea salilor de sedinte dupa criterii, publicarea disponibilitatii pe piete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *