Marbella Challenger: Dominic Thiem și Stan Wawrinka, învinși la revenirea pe teren

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Elvețianul Stan Wawrinka și austriacul Dominic Thiem, care au lipsit mult timp de pe terenul de tenis din cauza unor accidentări, au fost eliminați în primul tur la turneul challenger de la Marbella. Ambii jucători s-au aflat în trecut pe locul 3 în clasamentul mondial.

Dominic ThiemFoto: Twitter – AnyTech365 Andalucía Open

Thiem, principal favorit și beneficiar al unui wild card, a fost învins de argentinianul Pedro Cachin (228 ATP), scor 6-3, 6-4, după un meci de o oră şi 21 de minute.

Accidentat la încheietura mâinii drepte, Dominic Thiem nu a mai jucat din 23 iunie 2021, când a abandonat partida cu Adrian Mannarino (ATP Mallorca, turul II). Austriacul a ajuns pe locul 50 în ierarhia ATP.

Tot marţi, Stan Wawrinka (232 WTA) s-a întors pe teren după o pauză de mai mult de un an. Acesta a pierdut în fața suedezului Elias Ymer (131 ATP), scor 6-2, 6-4, într-o oră şi 33 de minute.

Wawrinka, care a împlinit luni 37 de ani, s-a accidentat la piciorul stâng la începutul anului 2021 şi a fost operat de două ori. Problemele lui la picior sunt însă mai vechi, din 2019.

El nu a mai jucat niciun meci de la eliminarea sa rapidă la Qatar Open, la începutul lunii martie a anului trecut.

spot_imgspot_img