VIDEO Ruslan Geremeev, care ar fi organizat asasinarea lui Nemțov, pupat și mângâiat pe frunte de Kadîrov, după ce a fost rănit la Mariupol

Ruslan Geremeev, omul despre care se crede că ar fi organizat asasinarea lui Boris Nemțov, a fost rănit la Mariupol și a fost vizitat în spital de liderul cecen Ramzan Kadîrov, potrivit unor imagini distribuite pe rețelele de socializare. Liderul cecen îl pupă și mângâie pe frunte pe Geremeev.

Ramzan Kadirov il pupa pe frunte pe Ruslan Geremeev pe patul de spitalFoto: Captura video

„Ruslan Geremeev, bărbatul despre care se crede că ar fi organizat asasinarea lui Boris Nemţov, se recuperează după rănile suferite la Mariupol. Dictatorul cecen Ramzan Kadîrov l-a vizitat în spital și – nu vă faceți griji – nu a făcut-o (vizita, n.r.) ciudată sau altceva”, a scris pe Twitter editorul Kevin Rothrock de la site-ul independent de știri Meduza, care a fost restricționat în Rusia.

Alături de comentariu este distribuită și o înregistrare video în care Kadîrov îl atinge pe frunte pe Ruslan Geremeev, care este întins pe patul de spital. Kadîrov îl mângâie pe Geremeev ba cu inelul, ba cu palma. Spre final, liderul cecen îl pupă pe frunte pe Geremeev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *