Marcel Ciolacu: Îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu, dar şi organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea – Radio – TV

Liderul social-democraților Marcel Ciolacu spune că PSD nu a dorit să „alimenteze” nemulţumirea minerilor din Valea Jiului care nu şi-au primit salariile şi că nu doreşte să „alimenteze un necaz” al oamenilor. În acest context, el a explicat ce îşi doreşte el de la PSD, menţionând printre altele „bunul simţ” al lui Ion Iliescu şi organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea, relatează News.ro.

„Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

El a explicat care este motivul pentru care social-democraţii nu au procedat ca alţi politicieni care au mers în mijlocul minerilor, care protestează la suprafaţă la sediul exploatării miniere de la Lupeni.

„Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să foloseşti un necaz al oamenilor, trebuie să ieşi să spui adevărul”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat consideră că soluţia pentru problemele minerilor nu este ca aceştia să se deplaseze la Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *