Meghan Markle se implică în alegerile din SUA. Le-a transmis femeilor să meargă la urne – International

Meghan Markle le îndeamnă pe femeile din SUA să voteze în număr cât mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis că cei care nu vor vota vor fi „părtaşi” la ceea ce va urma, potrivit Mediafax.

Meghan Markle le îndeamnă pe femeile de SUA să voteze în număr cât mai mare la alegerile prezidenţiale din noiembrie, pentru a avea loc o „schimbare”.

„Dacă nu mergi să votezi, atunci eşti complice. Dacă te complaci, eşti complice”, a fost mesajul transmis de Meghan Markle, în cadrul unui eveniment online, iniţiat de Michelle Obama, fosta Prima Doamnă de la Casa Albă, citată de skynews.com. Meghan Markle nu a facut referire la niciun candidat sau partid politic în timpul evenimentului, dar a spus că nu va lipsi de la urne în noiembrie.

„Votăm pentru a-i onora pe cei care au venit înaintea noastră şi pentru a-i proteja pe cei care vor veni după noi. Despre asta e vorba într-o comunitate. Dacă nu eşti parte din soluţie, atunci eşti parte din problemă”, iar cei care nu votează vor fi „părtaşi” la ceea ce va urma, susţine soţia lui Harry, cu 75 de zile înainte de alegerile care îi vor avea ca protagonişti pe Donald Trump şi Joe Biden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *