Membru AUR, prins în flagrant de DGA când primea 1.500 de lei pentru a face trafic de influenţă/ El a fost exclus din partid

0

Reprezentanţii AUR au anunţat că l-au exclus din partid pe Bogdan Crefelean, după ce acesta a fost reţinut de DGA. Crefelean, şef de cabinet al deputatei Gianina Şerban, ar fi fost prins în flagrant când primea 1.500 de lei pentru a face trafic de influenţă, potrivit News.ro.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – imagine genericăFoto: Inquam Photos / George Calin

”În baza informaţiilor publice privind reţinerea domnului Bogdan Crefelean de către DGA, reliefându-se o încălcare gravă a Statutului AUR, precum şi a Codului de Etică şi Integritate, s-a decis excluderea acestuia din AUR”, au anunţat, luni seară, reprezentanţii formaţiunii.

Ei au adăugat că ”orice formă de corupţie sau abuz de influenţă este inacceptabilă”.

”Poziţia noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupţie sau abuz de influenţă este inacceptabilă. Susţinem cu fermitate statul de drept şi transparenţa în politică. Dacă acuzaţiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecinţe legale pentru cei implicaţi. Corupţia subminează integritatea instituţiilor noastre şi este o problemă pe care o tratăm cu seriozitate. Este esenţial să respectăm principiile de etică şi să combatem orice formă de corupţie în politică şi administraţie”, au susţinut reprezentanţii AUR.

Potrivit G4Media, Bogdan Crefelean, şef de cabinet al deputatei Gianina Şerban, a fost prins în flagrant când primea 1.500 de lei pentru a face trafic de influenţă.

Denunţătorul ar fi tot un membru AUR, care ar fi sesizat DNA, iar Crefelean ar fi cerut banii pentru nominalizarea acestuia pentru a participa la un congres la Bruxelles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *