Meniu restaurant Bucuresti – un meniu pe cinste pentru nunta dumneavoastra

Meniu restaurant Bucuresti

In trecut, se spune ca o nunta dura trei zile si trei nopti, insa vremurile s-au schimbat, lumea s-a modernizat si lumea se desprinde din ce in ce mai mult de obiceiurile lasate de batrani. Doar in unele sate se mai obisnuieste ca o nunta sa tina trei zile si trei nopti. In prezent, traditiile din ziua nuntii ( furatul miresei, aruncarea buchetului, aruncarea jartelei ) se respecta doar in functie de preferintele mirilor.

Altii aleg sa se deplaseze in alte tari, precum Grecia sau Turcia, sau chiar in tari exotice pentru a-si organiza nunta. Insa, in zilele noastre, nuntile se organizeaza la restaurant, cum este si NoName Events, care se ocupa personal de un fel de meniu restaurant Bucuresti excelent pentru invitatii dumneavoastra.

Meniu restaurant Bucuresti – NoName Events

Un astfel de restaurant la care va puteti organiza petrecerea din ziua nuntii dumneavoastra este NoName Events, situat in Bucuresti, in sectoare 2, 3 si 4, dar si in Berceni si Popesti- Leordeni, ce va poate puna la dispozitie un meniu restaurant Bucuresti specific NoName Events de 3 tipuri: SILVER Clasic, GOLD All Inclusive si PLATINUM Ultra All Inclusive.

Este foarte important sa va asigurati ca mancarea pe care o oferiti invitatilor dumneavoastra in cadrul unui eveniment este de calitate, tocmai de aceea puteti alege din 3 tipuri diferite de meniu restaurant Bucuresti din partea celor de la NoName Events.

Trei tipuri de meniuri pentru nunta dumneavoastra

Primul dintre ele se numeste SILVER Clasic si costa 215 lei/persoana. Acesta este alcatuit dintr-o gustare, care, la randul ei include urmatoarele: mini chiftelute, rolou de sunca cu salata de cruditati, oua umplute cu pate de pasare, masline, jambon de porc, icre pe lamaie, nufar de rosie, sunca presata, trandafiri din salam si cosulet cu crema de branza. Pe langa gustare, veti primi peste parizian cu catofi natur si lamaie, sarmale cu mamaliga si ardei, piept de pui si ceafa de porc cu garnitura de cartofi la cuptor cu rozmarin si salata de varza alba. Veti fi serviti cu whiskey, gin sau alt tip de bautura alcoolica la alegere, alaturi de racoritoare sau sucuri naturale.

Al doilea meniu se numeste GOLD All Inclusive si costa 235 lei/persoana. Gustarea din acest meniu este alcatuita din salata de pui cu mango, duet de masline, caprese, drob de pui cu ou de prepelita, grisine cu prosciuto si alte cateva gustari asemanatoare cu cele din gustarea de la meniul SILVER Clasic. Pe langa gustare, veti primi file de salau cu sos lemon butter si buchetiera de legume, sarmale asemeni primului meniu, grill ( muschiulet de porc la cuptor cu caise si piept de pui la gratar ), garnitura de cartofi la cuptor plus salata de varza alba cu morcov si bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Al treilea meniu poarta numele de PLATINUM Ultra All Inclusive costa 255 lei/persoana. Gustarea din acest meniu include chiftelute de pui cu susan, dobos, frigarui de rosii cherry si mozzarella, rulada de pui cu spanac plus alte cateva tipuri de gustari absolut delicioase. Pe langa acestea, veti primi peste, sarmale, grill cu garnitura plus bauturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *