Mergi prima data cu avionul?Iata ce trebuie sa stii despre Parcarile din Otopeni

Locuri de parcare in Otopeni la 3 minute distanta de aeroport

Urmeaza sa calatoresti pentru prima data cu avionul? Ei bine, aceasta poate fi o aventura minunata, dar destul de stresanta. Unul din lucrurile pe care ar trebui sa le ai in vedere, mai ales daca locuiesti in apropiere de Bucuresti si trebuie sa ajungi la Otopeni pentru imbarcare, este cum vei calatori pana la aeroport.

Practica arata ca multe persoane preferau pana acum sa apeleze la o ruda sau sa-si lase masina in fata blocului unui prieten din Bucuresti si sa calatoreasca cu masina. Sunt persoane care aleg trenul si persoane care ajung sa plateasca o suma destul de importanta pentru a comanda un taxi din centrul Bucurestiului pana la aeroport.

Toate aceste solutii au dezavantaje. In schimb, o alternativa foarte buna este sa apelezi la serviciile oferite de o Parcare Otopeni. Aceasta se afla in imediata apropiere de aeroport, ceea ce inseamna eficientizarea timpului. Daca vei calatori cu toata familia, cu ai tai copii mai mici sau mai mari, cu multe bagaje sau cu mai multi prieteni, o parcare privata iti va oferi o siguranta si o flexibilitate mai mare.

In doar doua minute pot ajunge din parcare in aeroport, la terminalul de imbarcare.

Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stii despre parcarea privata din aeroport este ca aceasta este supravegheaza non-stop. In incinta exista un sistem de supraveghere ultra-modern, iar masina ta este in siguranta pana cand te vei intoarce la Bucuresti.

Tot procesul de rezervare a unui loc in parcarea Otopeni este foarte simplu. Iata cei mai importanti pasi:

  • Faci rezervarea la parcare Otopeni. Suni sau faci rezervarea direct online, pe site, pentru data si perioada in care doresti sa lasi masina in parcare.
  • La data respectiva, te prezinti la Parcarea Otopeni. Completezi cateva documente si poti lasa masina aici.
  • Te indrepti spre aeroport, unde te asteapta avionul care te va duce spre destinatia dorita. Intre timp, masina ta ramane in maxima siguranta, in parcarea de pe langa aeroportul din Bucuresti.
  • La intoarcere pe Otopeni, tot ce-ti ramane este sa te indrepti imediat spre parcare si sa-ti ridici masina. Fie ca esti din Bucuresti, fie ca locuiesti intr-o alta localitate din Bucuresti, te poti indrepta acasa.

Parcare Otopeni iti ofera posibilitatea de a eficientiza foarte mult timp pe care il petreci intre mijloacele de transport, iar acest lucru poate fi extrem de important atunci cand calatoresti in interes de afaceri, pentru concediu sau vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *