Mesaj Ro-Alert transmis locuitorilor Capitalei: În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat! Respectați măsurile sanitare! – Coronavirus

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis vineri un mesaj Ro-Alert prin care bucureștenii sunt avertizați că în București nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori, și sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile sanitare.

  • “Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs sau a celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura.
  • Păstrați distanța și evitați aglomerațiile. Mențineți igiena mâiniloe, evitați contactul cu suprafețe comune și dezinfectați-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajați-i și pe cei din apropierea dvs să respecte cu strictețe regulile!”, este mesajul transmis bucreștenilor de către Departamentul pentru Situații de Urgență.

Rata de infectare cu noul coronavirus este de 2,28 în București. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, depășește pragul de 1,5 și în șapte județe, potrivit datelor transmise vineri de autorități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *