Meseria este bratara de aur iar calificarea este o sansa sigura spre angajare

Centrul de formare profesională Eurodeal a luat naștere în anul 2002, din pasiunea și dorința de a veni în sprijinul persoanelor ce vor să-și consolideze și îmbunătățească permanent cunoștințele, a celor care sunt în căutarea unui nou loc de muncă și au nevoie de cursuri de calificare sau doresc o dezvoltare armonioasă pe plan personal sau profesional.

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul formării profesionale, Eurodeal a scris povestea a zeci de mii de absolvenți mulțumiți, ce reprezintă garanția calității, a profesionalismului și seriozității de care dau dovadă.

Cu o gamă variată de cursuri, fie că ești la început de drum sau vrei să faci o schimbare, Eurodeal este locul potrivit de unde poți accesa fundația pe care mai apoi să clădești o carieră de sucess. Toate cursurile sunt acreditate și autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației, astfel la final, te poți angaja atât în țară cât și în străinătate.

          Cursurile disponibile în cadrul Centrului de formare profesională Eurodeal :

Indiferent care este alegerea ta, la Eurodeal găsești mereu cele mai avantajoase tarife din România, sprijin și suport să realizezi ceea ce îți dorești și ai mereu satisfacția ca poți materializa cunoștințele dobândite în bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *