Micro castile de copiat la examene

O cască pentru copiat potrivită este un lucru de care ar trebui să va interesați pentru că ea vă va ajuta să treceți mai ușor peste un examen. Alegând o cască pentru copiat cu o camera video, veți avea un avantaj destul de mare, ea fiind ușor de folosit, dar și pe placul vostru. Această cască pentru copiat este eficientă din multe puncte de vedere și va ajută să treceți cu ușurință peste orice examen.

Ea are în componență și o camera care transmite live, astfel încât cealaltă persoană va vedea în timpul examenlului exact ceea ce vi se dictează. Camera este una 4K Ultra HD, de aceea, atâta timp cât semnalul de internet va fi foarte bun, veți putea să va bucurați de o eficientă sporită a acestui sistem. Pentru a funcționa cât mai bine, acest sistem va avea nevoie de un semnal foarte bun și anume de un semnal 4G excelent pentru că dacă nu veți avea acest semnal, camera video se va bloca. Camera video folosită reușește să comprime foarte bine imaginea, să o trimită pe mail și nu va trimite următoarea imagine decât în momentul în care imaginea precedentă a ajuns. Procesul este unul complet automat și vă ajută să treceți peste orice examen mai greu. Acest pachet format din:casti de copiat, micro-casti, camera video de copiat, o cutiuta GSM. In cazul sistemelor avansate, camera video este mascata intr-un nasture, iar pachetul contine 5 nasturi identici.

Pachetul are în componența sa o cutiuță GSM, aceasta având dimensiunea unei cutii de chibrite. În aceasta se introduce o cartelă SIM din orice rețea și se pornește. Tot ce va rămâne de făcut este să apelați numărul cartelei SIM introduse, iar cutiuța GSM va răspunde automat la apelul respectiv. Ea va transmite ce vă dictează persoana care vă ajută. Cutiuța mai are și un microfon, astfel încât cel de acasă să audă ceea ce se întâmplă în examen. Mini Camera Video va transmite live pe internet desfășurarea examenului. Veți avea nevoie de această camera, dar și de un telefon mobil sau de un mini router 4G.

Camera se va conecta la telefonul mobil și va transmite în mod securizat imaginile cu subiectele pe orice PC sau laptop, precum și pe telefon sau pe tabletă. Acestea vor trebui să aibă instalat un soft special care va primi imaginile de la camera. Între camera și telefon nu va există nici un fir, acestea comunicând între ele fără nici un fel de problema.

Un alt lucru important despre acest sistem este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la imagini pentru că acestea nu se pot intercepta de către altcineva pentru că sunt criptate. Fiecare camera are o adresa unică, dar și o parolă unică. Dacă examenul este destul de exigent și veți dori să mergeți fără telefonul mobil, atrunci există și varianta de camera fără a mai fi nevoie să aveți la voi un telefon mobil. Optând pentru un astfel de sistem de copiat, vă veți bucura de numeroasele avantaje pe care acesta le oferă și nu veți avea dificultăți în a trece cu ușurință peste orice examen. Un astfel de sistem de copiat vă va ajută mult și va fi mereu unul pe placul vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *