Microfoane spion GSM, pentru un plus de comoditate în folosire

Cu siguranță, când vă gândiți la microfoane spion vă amintiți de vechile filme de cinematecă în care personajul care bănuia că ar putea să fie spionat începe să caute microfoane ascunse oriunde: în spatele unui tablou, sub o masă și prin alte locuri în care personajul credea că un răuvoitor îl poate ascunde. Și de multe ori chiar îl găsea!

Din fericire, tehnologia de astăzi a evoluat atât de mult încât putem ascunde perfect microfoane foarte mici cu o durată de viață lungă a bateriei, astfel încât să putem înregistra ore întregi tot ceea ce se întâmplă acolo, în incinta unde îl amplasăm.

Cele mai bune microfoane spion

Un microfon spy GSM permite utilizatorului său ca printr-un simplu apel telefonic să asculte tot ce se întâmplă în locul unde este ascuns.

Spectaculoasele microfoane spion GSM de monitorizare a camerei pot ca să fie controlate de la distanță din orice locație, aflată oriunde în lume, aducând ascultătorul și persoana aflată sub supraveghere la o distanță apropiată, chiar dacă este situată la mii de kilometri distanță. Toate aceste gadgeturi cu o calitate audio ridicată de captarea reușesc  ca să prindă fidel fiecare conversație sau zgomotul din jurul său.

Nu este necesar niciun dispozitiv suplimentar de recepție, tot ceea ce ai nevoie este să efectuezi un apel telefonic de pe orice receptor mobil. Microfoanele spion GSM au diverse forme și dimensiuni și pot fi ascunse în diferite obiecte de uz comun, precum ar fi aparate electrocasnice.

Microfoanele GSM pot fi utilizate pentru a fi montate inclusiv în mașini, pentru că nu produc zgomot sau vibrații, ceea ce face imposibil unei persoane victimă ca să afle că este spionată audio.

Funcționarea sa este, de asemenea, foarte ușoară: tot ce trebuie să faci este să introduci cartela SIM în carcasa sa, la fel cum procedezi cu orice card SD folosit pe alte dispozitive, precum ar fi telefoanele mobile, micro DVR-urile. Doar un simplu clic de instalare a cartelei SIM și microfonul spion este gata de utilizare.

În acel moment, va trebui doar să apelezi numărul asociat cu cartela SIM pentru a putea asculta ce te interesează.

Nu e de mirare că multe persoane vor să achiziționeze online microfoane spion GSM pentru avantajele pe care acestea le au.

Ce face ca aceste dispozitive de ascultare discretă să fie atât de populare astăzi?

În rezumat:

Microfoanele spy pot funcționa oriunde dacă au o acoperire GSM bună. Nu au nicio limită de distanță, pot fi folosite fiind alături de dispozitivul de redare sau la mii de kilometri depărtare.

Sunt utilizate cu o cartelă SIM care face posibilă ascultarea înregistrărilor formând doar numărul cip-ului. 

Dacă ești fericitul posesor al unui astfel de microfon spion GSM poți asculta ce te interesează asemeni cu o conversație telefonică, indiferent de zgomotul ambiental din jurul microfonului sau din interiorul unei case, birou sau mașină. Aceste microfoane GSM oferă o calitate auditivă foarte bună.

Aceste gadgeturi pot ca să acționeze perfect ca detectori de sunet sau de zgomot și pot da alerte pe un telefon mobil în caz de efracție într-un imobil pe care îl deții.

Cele mai bune microfoane spion sunt eficiente pentru a asculta sau de a înregistra o conversație. Ele pot avea mai multe forme în timp ce operează în moduri diferite.

Microfonul spion GSM funcționează fără un software special. Cu un apel simplu, poți asculta conversațiile care au loc aproape de microfonul GSM. Acest obiect neobișnuit are și o funcție care trimite un SMS de la microfon, astfel încât să te poată alarma când detectează un sunet mai mare de un număr mediu de decibeli (de regulă 40 – 45 decibeli).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *