Mirela Vaida a dat marea lovitură! Şi-a făcut praf toţi adversarii. Cifrele spun totul – Capital

Mirela Vaida şi Acces direct continuă să facă legea la capitolul audienţe. Chiar dacă cei de la PRO TV s-au apropiat şi chiar au depăşit Antena 1 pe câteva sferturi de oră, per total Antena 1 a făcut legea în prima zi a săptămânii, la nivel naţional, pe intervalul 17.00-19.00.

Mirela Vaida a dat marea lovitură

Acces direct cu Mirela Vaida la pupitru şi-a depăşit din nou toţi adversarii în intervalul 17.00-19.00, la nivel naţional. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, Acces direct a fost lider la nivel naţional, la distanţă de PRO TV şi Kanal D.

Chiar de la ora 17.00, Acces direct a preluat conducerea. A avut aproape 4 audienţă pe primul sfert de oră. A depăşit fără probleme Ştirile PRO TV şi Puterea Dragostei de la Kanal D. Şi următoarea jumătate de oră a aparţinut Mirele Vaida. Audienţa Kanal D a sărit de 5, la mare distanţă de rivalii de la PRO TV şi Kanal D.

Ultimul slot de audienţă al orei a fost unul echilibrat. PRO TV a reuşit să aubă aceleaşi cifre ca Antena 1. 4,2, dar Kanal D a fost abia pe locul al treilea.

Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral

Şi ora 18.00 a aparţinut Mirelei Vaida şi celor de la Antena 1. Cu o singură excepţie însă. Pe PRO TV a început emisiunea Ce spun românii, cu Cabral. Prima jumătate de oră, a aparţinut Antenei 1 fără probleme, cu audienţe de peste 5, iar PRO TV a fost pe locul secund. Surpriza a apărut însă pe intervalul 18.30-18.45, atunci când PRO TV a depăşit Acces Direct. A fost însă doar un slot de audienţă pierdut de către Antena 1.

Ultimul slot de audienţă al orei a găsit Antena 1 tot pe primul loc. Acces direct a avut 6,2, în timp ce PRO TV abia a depăşit cifra 4 la audienţe. Kanal D a fost pe locul 3 al audienţelor.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *