MisterFix îți spune unde să-ți duci telefonul la reparat

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Tu cum cauți un service telefoane în orașul tău și de ce? În ce contexte apelezi la serviciile unui centru GSM? Articolul de astăzi îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie când ai de-a face cu un telefon defect. Vei afla de ce telefoanele se strica, cum le poți repara singur și unde să mergi în cazuri extreme.

Service Xiaomi la tine în oraș? Nu e departe de unde locuiești!

Telefoanele sunt de numeroase tipuri, la fel cum sunt și companiile care le fabrică. Telefoanele Xiaomi, Apple, Samsung, toate se defectează la fel, indiferent de model și companie. Se găsesc service-uri pentru fiecare tip de telefon în parte, precum un service OnePlus sau unele universale.

De ce fel de servicii ai parte atunci când vrei să îți repari telefonul? Se poate întâmpla să apelezi la servicii de:

  1. înlocuirea a încărcătorului;
  2. schimbarea camerei frontale sau camerei din spate;
  3. reparația modului Wi-Fi;
  4. schimbarea butoanelor laterale, de volum sau de deblocare a telefonului.

Aceste servicii sunt doar câteva dintre o serie întreagă de servicii oferite de centrele GSM. Se pot acestea repara singure sau ai nevoie de expertiza unui specialist? Vei afla în rândurile de mai jos.

Îți poți schimba singur încărcătorul telefonului?

După un anumit timp, toate componentele unui telefon devin uzate. Cel care cedează primul este încărcătorul. Motivele sunt numeroase și pot porni de la:

  • mufa de încărcare a telefonului;
  • cablul de încărcare, de la oricare capăt al acestuia;
  • acumulatorul de încărcare.

În funcție de care componentă este defectă, se poate sau nu apela la un specialist. De exemplu, dacă acumulatorul este defect, acesta poate fi înlocuit cu acumulatorul altui telefon. Dacă faci asta, s-ar putea totuși ca telefonul să nu se încarce la fel de repede sau deloc.

Dacă cablul de încărcare este defect, acesta se poate duce la un specialist să îl evalueze. Unele cabluri originale pot fi destul de costisitoare, iar din acest motiv mai bine întrebi opinia unui specialist.

Mufa de încărcare poate fi și ea de vină. Aici nu este recomandat să intervii singur, ci este mai bine să îl duci la un service.

Camera nu mai funcționează?

O altă defecțiune pe care utilizatorii de telefoane moderne o întâmpină este defectarea camerelor. Poate fi vorba de camera frontală sau camera din spate sau, în cazuri extreme, ambele. Motivele din spatele defecțiunii lor sunt multiple, iar repararea lor se poate face doar la un centru de reparații.

Cea mai simplă cauză este când camera este spartă. Oricare dintre cele două camere se poate sparge, în special dacă telefonul este scăpat din mână. În această situație, camerele nu pot fi reparate de unul singur, și device-ul trebuie dus la un centru GSM.

Nu te poți conecta la modul Wi-Fi?

Telefoanele moderne vin cu diferite funcții care să ușureze viețile utilizatorilor. Aici se amintește de funcția de Bluetooth pentru conectarea altor device-uri precum căștile wireless. În aceeași categorie se menționează și de funcția de Wi-Fi, care conectează telefoanele la internet.

Ți se întămplă să nu te poți conecta la internetul de acasă sau de oriunde altundeva? S-ar putea să fie o problemă la nivelul setărilor sau chiar la telefon. Un specialist îți poate evalua tehnic telefonul și să îți rezolve funcția de Wi-Fi în câteva ore. În câteva zile, dacă problema este complexă.

Care butoane nu îți funcționează?

Nu doar ecranul sau funcțiile telefonului au de suferit. Butoanele laterale, precum cele de volum sau de deblocare pot fi afectate și ele din diferite motive. Acestea au fost blocate din cauză că au fost apăsate încontinuu sau este afectată altă parte a telefonului.

Butoanele pot fi înlocuite în decurs de câteva minute pentru ca tu să te poți bucura de device-ul personal.

Care ar fi motivele pentru care diverse tipuri de telefoane devin defecte?

Mărci de telefoane Defecte frecvent apărute
Xiaomi Aplicațiile îngheață frecvent
Samsung Butoane laterale defecte
Apple Ecran spart

Unde îți duci telefonul la reparat? MisterFix îți răspunde la întrebare

MisterFix este site-ul care îți va spune unde îți poți duce device-ul la reparat. Completează pe website-ul misterfix.ro date precum unde locuiești și de ce serviciu ai nevoie. El îți va arăta locația celui mai apropiat centru de reparații în câteva clipe!

spot_imgspot_img