motivul pentru care a fost concediat! Averea uriașă pe care a strâns-o acesta | NEWS20

Totuşi conform surselor Capital, se pare că situaţia ar sta totuşi altfel. Jurnalistul era un apropiat al generalului Florian Coldea, iar acum patronul DIGI, Zoltan Teszari a decis să schimbe poziţionarea postului de televiziune. Viziunea va fi tot pe partea dreaptă a eşicherului politic, însă va fi orientat mai puţin spre zona favorabilă unor foşti oameni din serviciile de informaţii. USR ar fi partidul care ar fi luat naştere din dorinţa fostei conducere a SRI, susţin sursele SRI, iar acum se doreşte o reorientare a Digi 24 în direcţia Klaus Iohannis şi PNL.

Dan Turturică este unul dintre cei mai bogaţi jurnalişti din România. Acesta locuieşte într-o vilă de lux, estimată la peste 800.000 de euro şi a beneficiat mereu de salarii astronomice. De exemplu, Sorin Ovidiu Vântu îi plătea acum mulţi ani un salariu de peste 10.000 de euro. Și la România Liberă, Turturică încasa venituri colosale în ciuda situaţiei delicate în care se găsea publicaţia din punct de vedere financiar.

Redăm integral postarea lui Dan Turturică din care înţelegem că-l vom vedea în curând într-un nou proiect editorial. Cine îl va finanţa nu este foarte greu de estimat. Este, însă uşor amuzant cum toţi jurnaliştii care s-au îmbogăţit într-un timp record pozează în luptători moralişti pentru dreptate şi adevăr, când de fapt ei au ajuns să câştige de zece ori mai mult decât un chirurg doar din prietenii politice sau informative.

Și jurnalista Emilia Șercan, care acum pozează în madonă sfântă, a încasat sume astronomice de la Sorin Ovidiu Vântu. 

“Colaborarea mea cu Digi24 se apropie de final.

Cea mai importantă realizare a echipei digi24.ro, în ultimii trei ani: siteul a devenit o voce curajoasă, cu personalitate, cu conştiinţă, care nu s-a mulţumit doar să reflecte realitatea ci şi să o pună sub semnul întrebării. Prin investigaţii, interviuri şi analize.

O voce care a fost şi critică. Tonul opiniilor noastre s-a sincronizat cu starea de alertă din societate. A crescut ca intensitate în tandem cu pericolul ca România să piardâ tot ce a câştigat în ultimii 15 ani.

Aşa cum temerile a din ce în ce mai mai mulţi români că actuala putere împinge ţara spre dezastru se bazează pe fapte, pe faptele ei, tot pe aceste fapte s-au bazat şi opiniile noastre.

A le ignora şi a adopta un ton de pace cănd în jurul nostru e război, un război pe care nu noi l-am pornit, ar fi însemnat să ne trădăm conştiiinţele şi să ne abandonăm cititorii.

Nu am făcut-o nici la mineriada din iunie ‘90, nici în timpul regimului Iliescu, nici la mineriada din ‘99, nici în timpul guvernăriii Năstase, nici la suspendarea lui Băsescu din 2007, nici la lovitura de stradă din ianuarie 2012, nici la lovitura parlamentară din august 2012, nici în timpul guvernării USL, nici la încercarea de fraudare a alegerilor prezidenţiale din 2014. Cum nu am făcut-o nici faţă de oceanul de fapte de corupţie din toate guvernările!

De ce am fi făcut-o începând cu decembrie 2016, când Dragnea şi Târiceanu au pornit cel mai dur atac împotriva acestei ţări din ultimii 30 de ani?

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *