Munca in depozite este mai usoara cu produsele de la Vectra

0

Lucratorii in depozite, hale sau spatii comerciale de mare amploare stiu deja cat de dificil este sa manipulezi pachete zi de zi, pe distante mari sau la inaltimi semnificativ. Tocmai din aceasta cauza, efectuarea acestei munci exclusiv manual nu este rentabila din considerente de timp si nici de eficienta. Se impune asadar utilizarea unor dispozitive speciale care sa faciliteze deplasarea, ridicarea, pozitionarea si organizarea, indiferent de conditiile dificile de lucru. Cere oferta de aici pentru transpalete manuale de la Vectra si beneficiaza de calitate la cel mai inalt nivel in schimbul unor costuri mai mult decat atractive!

Descopera cele mai eficiente si performante modele

Nu conteaza pentru ce tip de aplicatii ai nevoie de o transpaleta profesionala. La Vectra ai garantia ca vei gasi cea mai potrivita varianta, de la transpalete manuale simple, la transpalete manuale cu cantar sau chiar cu catarg. Fiecare dintre acestea este configurata in asa fel incat sa faca fata celor mai inalte provocari. Greutatea care poate fi transportata oscileaza intre 1000 si 2500 kg, in functie de model, iar distanta de ridicare poate fi de la 200 pana la 1600 mm. Aceste specificatii contureaza un procedeu standard pe care sa il poti utiliza in mod repetat, fara a exista niciun fel de probleme, iar timpul si efortul exercitat sa fie eficientizate la maxim.

Dupa cum stii deja, brandul YALE este un standard ideal de calitate si performanta. De aceea, toate modelele de transpalete pe care le comercializam poarta eticheta acestei marci. Asta inseamna ca de fiecare data cand alegi sa colaborezi cu noi, vei avea garantia unor proceduri realizate cu maxim de profesionalism cu ajutorul unor masinarii care vor rezista cu brio in fata tuturor provocarilor la care vor fi expuse. 

Cumpara sau inchiriaza o transpaleta profesionala

Indiferent de perioada pentru care ai nevoie de un astfel de echipament, Vectra iti vine in ajutor cu solutii foarte avantajoase. In cazul in care ai aplicatii temporare ori sezoniere, este mult mai rentabil sa optezi pentru inchirierea unei transpalete in detrimentul cumpararii. Pe de alta parte, pentru depozitele care lucreaza in permanenta, investitia se va amortiza rapid si te vei putea bucura la nesfarsit de beneficiile pe care le poate aduce un astfel de mecanism profesional.

Bucura-te de cele mai bune avantaje de pret

Fie ca vorbim de achizitionat sau de inchiriat pentru o perioada determinata, factorul financiar joaca un rol foarte important. Din acest motiv, la Vectra nu ne dezicem de la incercarea noastra constanta de a propune cele mai avantajoase preturi. In acest sens, am stabilit optiunea de a crea oferte personalizate care sa aiba in vedere detalii specifice ale comenzii. Metoda de calcul, dar si rezultatul vor reflecta clar calitatea si specificatiile concrete ale echipamentului in cauza si nimic in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *