Muse Residence – apartamente spațioase în sectorul 1 al capitalei

Ansamblul rezidențial Muse Residence se află în sectorul 1 al capitalei, în cartierul Bucureștii Noi. Acesta are o deschidere spre toată zona de nord a orașului, unde găsim numeroase clădiri de birouri, centre comerciale importante și școli particulare de prestigiu. De pe Drumul Cavnic, acolo unde este complexul, se iese imediat în DN1A, ce face legătura cu mai multe puncte de interes și artere importante; de aici se poate ajunge ușor și pe Centura București (DNCB) sau la Aeroportul Internațional Henri Coandă (aflat la 19 minute distanță).

Ansamblul rezidențial din sectorul 1 include un bloc cu apartamente de două sau trei camere, dar și de tip mansardă. Principalul punct forte al acestora este compartimentarea inteligentă, datorită căreia camerele sunt foarte mari și luminoase; senzația creată este aceea de confort sporit. Prețul acestora începe de la 84.500€ (TVA inclus) pentru două camere, 114.980€ pentru trei camere și ajunge până la suma de 142.000€ pentru locuințele de tip mansardă.Stadiul de construcție al ansamblului este unul avansat, el fiind finalizat în proporție de peste 80%.

Complexul rezidențial se află așadar pe Drumul Cavnic – deși poate părea o zonă mai izolată, la doar 10 minute avem stația de metrou Străulești, care asigură legătura cu toate zonele importante ale capitalei; de asemenea, locatarii au la dispoziție mai multe stații de autobuz, la mică distanță de mers pe jos. În imediata apropiere a ansamblului sunt și numeroase școli (cum ar fi Școala Gimnazială Elena Văcărescu), un mare avantaj pentru familiile cu copii, ce numesc acest imobil acasă.

La câteva minute de complex se află Lacul Străulești, ce reprezintă un lac antropic amenajat pe râul Colentina. Are o suprafață de 33 de hectare și, împreună cu zonele verzi ce îl înconjoară, reprezintă o oază de liniște în inima orașului; locatarii din Muse Residence se pot bucura aici de plimbări în aer liber sau chiar de pescuit recreativ, cu condiția deținerii unui permis. Tot aici este amenajat și un complex de agrement, ce este alcătuit din două piscine exterioare, cu plajă, bar, terasă și chiar și o zonă de barbecue.

Locatarii din Muse Residence sunt în general tineri sau familii cu copii, ce vor să se bucure de liniștea oferită de această zonă și de proximitatea de spațiile verzi, dar și de toate beneficiile capitalei. Ei au acces rapid și la școli sau la locuri de joacă, dar și la zonele de birouri din Pipera, un avantaj clar pentru cei care lucrează aici. Locatarii pot să își facă cumpărăturile din apropiere, fără să fie nevoie să se aventureze prea departe în traficul bucureștean – au la dispoziție hipermarketuri precum Carrefour sau Kaufland și Centrul Comercial Feeria, IKEA sau Băneasa Shopping City.

La sfârșit de săptămână, locatarii complexului rezidențial pot profita de diverse atracții din zonă, potrivite pentru întreaga familie, cum ar fi Grădina Zoologică București, Parcul Regele Mihai I sau Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti. Tot aici, la doar 10-15 minute distanță, se află și Pădurea Băneasa, care reprezintă cel mai mare spațiu verde al capitalei; aceasta este o sursă de liniște și de aer curat, un beneficiu care merită explorat de toți locuitorii orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *