Narghilea pentru clipe de relaxare si placere

Indiferent daca esti profesionist sau incepator, in gama larga de modele de narghilea fiecare poate gasi ceea ce cauta. Poate fi o narghilea cu una sau mai multe racorduri de furtun, in functie de preferinte. Daca vrei sa fumezi singur este suficienta o narghilea cu un furtun, iar daca vrei sa fumezi cu prietenii este recomandabil sa alegi narghilele cu 2 furtunuri sau mai multe conexiuni. Daca vrei sa iei narghileaua la plaja sau la un festival, sunt recomandabile bineinteles, modele mai mici, de preferat cu un vas din Plexiglas. Mai presus de toate, modelele cu sticla, sunt adesea interzise la festivaluri, mai ales in strainatate. Incepatorii pot gasi o narghilea de inalta calitate la un pret destul de convenabil. Pentru persoanele care doresc sa se delecteze de mai mult de 1 sau 2 ori pe saptamana, exista modele de narghilea in diferite game de preturi. Profesionistii, cu siguranta vor gasi rapid ceea ce cauta. Daca te intrebi ce accesorii sunt potrivite pentru narghileaua pe care ai selectat-o, acorda atentie accesoriilor potrivite din detaliile produsului. Aici vei gasi toate adaptoarele necesare, agenti de curatare, furtunuri, creuzete si multe altele. 

Fum pentru narghilea

Principalul ingredient pentru narghilea este tutunul brut tocat, care contine si arome. Ingredientele sunt amestecate, iar tutunul (uscat initial) absoarbe umezeala si astfel serveste ca baza de purtator. Narghileaua, spre deosebire de tigarile si pipele normale, nu arde tutunul, ci evapora componentele volatile cu un continut de umiditate destul de mare, de aproximativ 30-40%. In zona traditionala exista si alte variante de fum, in care, printre altele, tutunul nearomat intra in contact direct cu carbunele. Aceste variante sunt mai frecvente in zona orientala.

Fiecare producator foloseste, de asemenea, un fum de baza diferit. Diferitele tipuri de fumuri nu numai ca difera ca aspect si aroma, dar au si continutul de nicotina care variaza foarte mult. Aproape ca nu exista limite pentru aromele continute de glicerina si melasa, asa ca acum nu exista doar aromele de fructe obisnuite, ci sunt dezvoltate din ce in ce mai multe arome si amestecuri neobisnuite pentru a putea oferi clientilor o noua experienta de fumat.

Narghilea pret – modele pentru incepatori si avansati

Modelele de narghilea entry-level sunt deosebit de potrivite pentru incepatori sau fumatori ocazionali. Aceste narghilele sunt in cea mai mare parte din alama pentru ca sunt mai ieftine ca pret decat modelele din otel inoxidabil cu pret ridicat, dar aceste narghilele conving cu un raport excelent pret-performanta. Cele mai multe dintre aceste narghilele au un furtun, un mustiuc si un creuzet pentru tutun sau aroma cu un atasament pentru cos de fum asortat.

Narghilele din otel inoxidabil sau aluminiu sunt putin mai scumpe ca pret decat modelele entry-level, dar te poti astepta totusi la o manopera de inalta calitate. Un astfel de model este mai rezistent si mai durabil decat modelele entry-level. La tuburipentrutigarete.ro poti gasi o narghilea pret de oferta si ar trebui sa profiti de oferte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *