NEUROEXPERT – Minte sanatoasa, Corp sanatos, Circulatie periferica optima!

NEUROEXPERT bunastarea psihica si emotionala pe care o cautam! Are rost sa investim intr-un astfel de produs? Care sunt beneficiile ingredinetelor atent selectionate din capsulele acestor suplimente pentru dispozitia noastra? Sa aflam impreuna, in articolul de mai jos.

Ce este sanatatea mintala? Sănătatea mintală include bunăstarea noastră emoțională, psihologică și socială. Toate aceste componente afectează modul în care gândim, simțim și acționăm. De asemenea, ele ajută la determinarea modului în care gestionăm stresul, relaționăm cu ceilalți și facem alegeri. Sănătatea mintală este importantă în fiecare etapă a vieții, de la copilărie și adolescență până la maturitate. Pe parcursul vieții, dacă ai probleme de sănătate mintală, gândirea, starea de spirit și comportamentul tau ar putea fi afectate. Mulți factori contribuie la problemele de sănătate mintală, inclusiv: factoriiFactori biologici, cum ar fi genele sau chimia creieruluiExperiențe de viață, cum ar fi traume sau abuzuriIstoricul familial al problemelor de sănătate mintală

Opreste-te aici! Pentru o stare emotionala optima, pentru memorie, o mai buna putere de concentrare si a inlatura oboseala psihica, ia NEUROEXPERT de la Romherba.

Un supliment cu o formula revoluționară ce poate fi utilizat de persoanele interesate de

1. îmbunătățirea abilităților cognitive,

2. buna functionare a sistemului nervos,

3. imbunatatirea memoriei, a concentrarii si atentiei,

4. protectie antioxidanta la nivel neuronal.

Alege-l pentru beneficiile ingredientelor sale si pentru simplitatea administrarii – doar doua capsule pe zi:

INOZITOL

S-a constatat că inozitolul – vitamina B8 – reduce depresia, ostilitatea, tensiunea și oboseala. Este un remediu pentru anxietate și tristețe. Studii mentionate de Mental Health America recomanda inozitolul pentru depresie și tulburarea de panică, ba chiar si in tratamentul tulburării obsesiv-compulsive, tulburărilor alimentare și tulburării bipolare.  

CITRULINA

Aceasta ajuta arterele sa se relaxeze si astfel sa faciliteze circulatia sangelui in intreg organismul.  Astfel, se elimina oboseala si se inlocuieste cu “energie”. Ajuta in Alzeihmer si Parkinson, sporeste perfomanta intelectuala si capacitatea de invatare. Studii au aratat ca in concentratii slabe, arginina, citrulina si ornitina pot cauza depresii.

L-GLUTAMINA

S-a aratat ca L-glutamina poate fi de folos in accelerarea funcțiilor mintale; de-a lungul timpului, a fost folosita in tratarea dizabilitatilor, epilepsiei, oboselii, impotentei, depresiilor, schizofreniei sau senilitatii etc.

L-TIROZINA

Folosita de catre militari, substanta aceasta avea rolul de a creste functiile cognitive in conditii de stres fizic. Asadar, ea este apreciata si azi pentru ca poate reduce anxietatea si poate preveni starile de depresie. O mai buna putere de concentrare, de invatare, un plus de energie.

L-CISTEINA

Poate reduce glicemia, este cunoscuta ca antioxidant si ca adjuvant in functionare a creierului in cazul pacientilor de Alzheimer si alte boli ce ataca creierul.

L-CARNITINĂ

Pe langa faptul ca intareste sistemul imunitar, aceasta mentine nivelul colesterolului in limite optime  si este folosita ca aminoacid pentru tratarea stărilor de depresie ori in declinul cognitiv. Astfel, ea poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și poate  reduce severitatea deficiențelor cognitive asociate cu îmbătrânirea, demența sau leziunile cerebrale traumatice.

Fii perfomant cu NEUROEXPERT si uita pentru totdeauna de  OBOSEALA, NEATENȚIA ȘI MOTIVAȚIA SLABĂ!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *