Nicușor Dan: Toată lumea crede că am câștigat deja alegerile și nu este deloc așa / De ce o „felicită” pe Gabriela Firea – Politic

​Nicușor Dan susține că principala miză a alegerilor locale este ca un număr mare de români să iasă la vot, precizând că din acest punct de vedere are o „temere”. Candidatul PNL și USR-PLUS spune lumeacu care vorbește e optimistă, dar că alegerile nu sunt câștigate și depind de prezența la vot.

„Discut cu foarte multă lume, toată lumea este optimistă, toată lumea crede că am câștigat deja alegerile și nu este deloc așa. Vreau să transmit un mesaj foarte clar pentru bucureștenii care s-au săturat de administrația PSD. Alegerile acestea nu sunt câștigate și depind de prezența la vot a fiecăruia dintre ei. Aduc aminte, în 2016, la alegerile parlamentare părea imposibil după Colectiv și după marțea neagră, părea imposibil ca aceste lucruri să se repete și s-au repetat cu OUG13 și toate acele asalturi asupra justiției. Dacă vreți ca administrația PSD să plece din București, ieșiți la vot!”, a declarat, duminică, Nicușor Dan.

Candidatul dreptei în București a acuzat o campanie „mincinoasă și murdară” împotriva sa. El a afrmat că nu va elimina ajutoarele de handicap, subvenția pentru transportul public și pentru căldură.

Nicușor Dan a mai spus că are totuși, un motiv să o„ felicite” pe Gabriela Firea, contracandidata sa de la PSD.

„De data aceasta, felicit primarul în funcție că, iată, își asumă o provocare. Mă întreabă dacă programul de fertilizare în vitro o să continue, răspunsul meu este da. Răspund provocării, răspund afirmativ, da”, a arătat el.

Reamintim că Dan a provocat-o pe Firea la trei dezbateri electorale „pe teren neutru” în ultima săptămână de campanie, primarul în funcție neavând un răspuns pentru el până în acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *