Noi cazuri de coronavirus în Hong Kong și Taiwan. Bilanțul morților la nivel global a crescut la 2595 – International

Autoritățile din Hong Kong au anunțat, luni, două noi cazuri de infecție cu Covid-19 la doi foști pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess, astfel că numărul total al oamenilor infectați în regiune ajunge la 81, scrie Mediafax citând CNN. Totodată, bilanțul deceselor la nivel global a crescut la 2.595.

Între timp, oficialii din Taiwan au confirmat și ei două noi cazuri de coronavirus, numărul total al persoanelor infectate pe insulă ridicându-se la 30, a anunțat, luni, Centrul pentru Epidemii, în cadrul unei conferință de presă.

Cele două noi cazuri din Hong Kong implică un bărbat și o femeie, amândoi având vârsta de 57 de ani și întorcându-se recent de pe vasul de croazieră Diamond Princess.

De asemenea, în Taiwan este vorba de un bărbat în jur de 40 de ani și o femeie de 70 de ani. Amândoi sunt rude ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Bărbatul a călătorit în orașul Guangzhou, din China, la sfârșitul lunii ianuarie.

Cel mai recent bilanţ al epidemiei de Covid-19 arată 77.262 de cazuri de infectare și 2.595 de decese la nivel global, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

Cazurile de coronavirus au continuat să crească, luni, în Coreea de Sud, ajungând la 833 cu șapte morți confirmate.

În Italia, ultimele informații arată că șapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *