Noi manifestații anti-restricții în Capitală și în alte orașe din țară / La Brăila se scandează ”Arafat, nu uita, asta nu e țara ta!” VIDEO – Esential

Câteva sute de persoane au ieșit miercuri să protesteze pentru a patra seară la rând în București, Constanța, dar și în alte orașe din țară.

Update 20.50: Aproximativ 200 de protestatari înaintează acum pe Calea Moșilor din București și scandează “presă mincinoasă” și “nu stați la balcoane că muriți de foame”

Aproximatv 150 de persoane s-au strâns, miercuri seară, în Piaţa Universităţii și au pornit în marș pe străzi pentru a protesta faţă de măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea pandemiei.

Ca şi în celelalte seri, protestatarii reclamă dictatura medicală şi cer libertate, arătâdu-se nemulţumiţi de restricţiile de circulaţie şi de obligativitatea purtării măştii de protecţie.

Și la Constanța aproximativ 100 de persoane au plecat de la Prefectură și protestează pe străzi.

Un bărbat care participa la protest a refuzat să se legitimeze la solicitarea unui jandarm și a fost scos din mulțime, a explicat Jandarmeria. Ceilalți participanți la protest s-au împotrivit și au încercat să-l apere pe bărbat.

„În scop preventiv, pe traseul de afluire dinspre strada Traian, unul dintre elementele de dispozitiv a încercat să comunice cu persoanele care veneau spre locul protestului, transmiţându-le câteva recomandări pentru participarea la proteste. Una dintre persoane a ignorat jandarmul. La solicitarea de a-şi declina identitatea, alte persoane au încercat să acorde sprijin persoanei legitimate. Persoana respectivă a fost extrasă din zonă în vederea stabilirii identităţii”, au explicat reprezentanții Jandarmeriei.

Proteste au loc și la Brăila. Se scandează : ”Arafat, nu uita, asta nu e țara ta!”

Citește și:

A treia seară de proteste anti-restricții în Capitală, unde oamenii au mers în marș pe traseul Universitate – Piața Victoriei – Cotroceni / Manifestații și în alte orașe. La Craiova au ars fotografii cu Arafat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *