NU Dexter / Michael Hall și Ripley/Andrew Scott. DA „Emily criminala” cu Aubrey Plaza / Netflix

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Chiar nu v-ați săturat de criminalii care-și justifică crimele. Care sanchi te iau în lumea lor să-și justifice ei sângele rece și creierii descreierați? Nu? Atunci vedeți Dexter și Ripley pe Netflix. Stați acolo și trageți-vă în vene învățăturile criminalilor. Mamă, ce fac ei! Mamă, dar cu ce am greșit să nu facem și noi? Cam așa te fac la cap criminalii. Eu sunt pentru povestea la pas. Adică personajul intră într-o conjunctură și bagă cuțitul că altfel o mierlește el. Deci, dacă tot vreți crime, gustați „Emily criminala”. Omoară o dată și bine. Pe Netflix.

Dexter Ripley Emily criminala Filme NetflixFoto: Netflix

Dexter și Ripley. Sunt producții de sânge/ketchup mult. Sunt producții de bani mulți. Dexter și Ripley sunt pe același tipar. Ba, Ripley mi se pare și lipsit de răbdare. Făcut alb-negru, Ripley încearcă să se joace cu lumile fermecătoare. Nu reușește că n-are răbdare regizorul. Că dă replica actorul și fuge. Dexter pare mai echilibrat dar cinismul personajului îți dă cu sălciu pe la gură ca un legist. În ambele avem o fugă după corpuri. Vor și sufletele lor goale să găurească ceva și, vai, le ies în cale victime. Această industrie a omorului dat omului strică Dexterul și Ripleyul. Cinici și blestemați la glorie, ce minuni de criminali.

Dacă vreți ceva mai mult decât industrie de tăiat capete, intrați pe „Emily criminala”. Te cucerește Emily pentru că ea chiar are un biet sens. E falită, are tot soiul de chestii neterminate în viață. Aubrey Plaza, actrița, e de acolo, din lumea aia de frustrări și interlopenii. Bun, nu vă spun subiectul, dar intră într-o afacere mișto, nu-mi trecuse prin cap, și de acolo, fraierită ajunge să omoare și ea. Să știți că fuge și ea și e cu happy-end. Mie îmi place Aubrey așa că m-am bucurat mult că reușește să scape de mafioți și poliție. Bun, dar nu v-am spus de ce mi-a plăcut filmul. nu e pe repede-înainte. În Dexter și Ripley ai sentimentul că echipa e gata să fugă la alt film. E prea previzibilă situația în Dexter și Ripley. Aici în Emily stai, te gândești. Te identifici cu Emily că și tu poți s-o pățești. Păi, de ce vedem la kilogram filme? Păi, ca să ne umplem de un sens care nu este al nostru. Ce? facem crime pe bandă rulantă? Avem toți minți de criminali? Nu. Mulți dintre noi nu ucid niciun gândac. Păi, de ce vedem filme? Ca să treacă timpul că suntem f stresați. Atunci, parcă n-ai chef de bărbați cinici care să-ți zică ei viața lor, ci ai nevoie de-o Aubrey să-ți spună ce-i greșeala.

Și n-o să vă ascund: Dexter de acum vreo 20 de ani avea o noimă. Ăsta de acum, încearcă să rupă gurile, să spargă capetele. „Talentatul domn Ripley” de acum vreo 10 ani e bijuterie. Ripley de acum îți spală creierul. Emily n-are comparație și de aia nu te enervează:

NU Dexter și Ripley pe Netflix. DA „Emily criminala” pe netflix. Bun, acum sincer vorbind nici Emily nu e de Oscar. Dar măcar te bucuri de o crimă bună..

spot_imgspot_img