O femeie a adus la o bancă din Brazilia un cadavru într-un scaun cu rotile în încercarea de a obţine un împrumut – VIDEO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O femeie a adus un bărbat în vârstă de 68 de ani, aflat într-un scaun cu rotile, într-o sucursală bancară şi a încercat să-l facă să semneze pentru un împrumut, dar acesta era mort de câteva ore, a relatat miercuri poliţia braziliană, potrivit Reuters.


Erika Vieira Nunes a intrat cu cadavrul pus într-un scaun cu rotile în banca dintr-o suburbie a oraşului Rio, marţi, şi i-a spus casierului că bărbatul dorea un împrumut de 17.000 de reali (3.250 de dolari), arată înregistrările video ale camerelor de supraveghere.

Ea a ţinut un stilou şi i-a mişcat mâna în faţă fără niciun răspuns. „Unchiule, mă asculţi? Trebuie să semnezi”, a spus ea, potrivit înregistrării video ale camerelor de securitate, moment în care a sugerat să semneze ea pentru el. „El nu spune nimic, aşa este el”, a spus ea. „Dacă nu eşti bine, te voi duce la spital”, i s-a adresat apoi bărbatului.

Angajaţii băncii au devenit suspicioşi deoarece capul bărbatului continua să cadă pe spate atunci când femeia a încetat să îl mai ţină, aşa că au chemat poliţia, care a arestat-o pe loc sub acuzaţia de fraudă.

Cadavrul a fost dus la morgă.

Avocatul femeii a susţinut că bărbatul a murit la bancă, dar o analiză medico-legală a poliţiei a stabilit că acesta murise mai devreme, în timp ce era întins în pat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img