O firma de transport mobila rezolva singurul inconvenient al unei mutari

transport mobila

Mutarea intr-un apartament nou reprezinta un prilej de mare bucurie pentru toti membrii familiei. In primul rand, acestia vor simti ca incep o viata noua, reorganizandu-si prioritatile si avand sansa de a o lua de la zero intr-un loc frumos, curat si modern.

In al doilea rand, de cele mai multe ori, o astfel de schimbare se traduce prin mai mult spatiu, fie ca vorbim despre tranzitia de la garsoniera la doua camere sau de la trei la patru.

Nu in ultimul rand, o astfel de decizie poate fi impusa de marirea familiei, iar aparitia unui bebelus reprezinta de departe cea mai mare fericire posibila.

Cu toate acestea, inainte de relaxarea si implinirea care vin odata cu mutarea intr-un nou apartament, va veti confrunta cu o mare provocare. Mai exact, vorbim despre transportul pieselor de mobilier din vechea locuinta, in cazul foarte probabil in care doriti sa luati cu dumneavoastra o parte din amintiri.

Vestea buna este ca exista numeroase firme care va pot degreva de aceasta sarcina obositoare si consumatoare de timp, iar una dintre acestea se remarca in mod deosebit, datorita experientei si serviciilor sale: este vorba despre Volsped.

Aceasta firma de transport mobila va sta la dispozitie cu solutii eficiente pentru orice problema si necesitate ati avea, mai ales in ceea ce priveste bugetul disponibil pentru mutare.

Inainte de a vedea care sunt beneficiile propriu-zise ale contractarii acestei companii, trebuie sa precizam ca Volsped lucreaza numai cu soferi grijulii, experimentati si instruiti, care vor garanta ca bunurile dumneavoastra ajung la destinatie in exact aceeasi stare.

Iata, in continuare, care sunt principalele avantaje ale acestei firme de transport mobila:

1. Impachetare corespunzatoare. Volsped se asigura ca mobila este fixata corespunzator, astfel incat blaturile sau alte suprafete sa nu fie deteriorate in timpul manipularii si transportului. Totodata, se folosesc paturi de protectie, bureti grosi, stretch si scotch, care protejeaza si nu lasa urme.

2. Siguranta transportului. Pe langa folosirea materialelor de protectie propriu-zise, o firma de transport mobila va securiza bunurile dumneavoastra si in alte moduri. In primul rand, vorbim despre o asigurare de pana la 10.000 de euro, oferita gratuit, care se poate extinde pana la orice valoare. In al doilea rand, puteti monitoriza transportul prin GPS, avand garantia ca totul este in regula.

3. Oferta de pret rapida. Spre deosebire de alte companii de transport mobila, Volsped va furnizeaza o oferta de pret scrisa in mai putin de 30 de minute. Intrucat fiecare mutare este diferita, agentilor telefonici le este imposibil sa estimeze costurile pe loc, tinand cont de volumul transportat, distanta, necesarul de materiale de protectie etc.

In plus, o oferta de pret scrisa valoreaza infinit mai mult decat un raspuns oral, fara o baza reala. Ce trebuie sa faceti pentru a obtine o astfel de oferta? Sa contactati firma de transport mobila, telefonic sau online, si sa transmiteti datele dumneavoastra (nume, prenume, telefon, mail) si datele transportului (zona de incarcare, zona de descarcare, descrierea mobilei si alte informatii utile).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *