Orban, despre primarul PNL din Bosanci care a semnat listele AUR pentru suspendarea lui Klaus Iohannis: ”Un om de caracter” – Radio – TV

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Primarii nu mai comunică în numele PNL, sunt primari care critică decizii ale PNL”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la Realitatea Plus.

El l-a catalogat pe primarul din Bosanci, Neculai Miron, drept „un om de caracter”, susţinând acelaşi lucru şi despre edilul din Zlatna, Silviu Ponoran, care şi el a semnat acele liste.

„Dacă ar fi pe bune, dacă nu ar aştepta finanţări posibile din PNDL 3, din PNRR sau din POR, probabil mulţi ar semna, pentru că la ora actuală cota de popularitate a lui Iohannis este prăbuşită nu numai în societate în ansamblu”, a adăugat fostul lider al PNL.

Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, a semnat, în acest weekend, pe listele de susţinere a demiterii preşedintelui Klaus Iohannis, demers iniţiat de Alianţa pentru Unirea Românilor. Gestul edilului este însoţit de critici la adresa şefului statului şi a liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Vicepreşedintele PNL Bogdan Gheorghiu cere excluderea din partid a edilului.

Neculai Miron este al doilea primar PNL care semnează pentru demiterea din funcţie a lui Klas Iohannis.

Recent, acelaşi gest l-a făcut şi primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba.

spot_imgspot_img