Orban, mesaj pentru USR: Să consume mai puţină energie în inventarea de conflicte cu PNL, să se concentreze pe bătălia cu PSD – Politic

Liderul PNL, Ludovic Orban, le transmite celor din USR “să consume mai puţină energie în inventarea de conflicte cu PNL și să se concentreze pe bătălia cu PSD”. Declarațiile au loc la o zi de la scandalul numirii lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ, în care PNL și USR s-au acuzat reciproc de blat cu PSD.

  • “Consumă prea multă energie, adversarul nostru este PSD, cu toate relele pe care le aduce pentru România. Obiectivul nostru este să câştigăm alegerile, să învingem PSD şi să scoatem PSD de la butoane. (…) Cred că am demonstrat că putem colabora, am câştigat împreună alegerile pentru Bucureşti, am câştigat împreună, de exemplu, la Vrancea (…) Îi sfătuiesc pe mai tinerii mei colegi să consume mai puţină energie în inventarea de conflicte cu PNL, să se concentreze pe bătălia cu PSD”, a afirmat Ludovic Orban, joi, la Giurgiu, potrivit Agerpres.

El a susținut că nu există un “scandal” între PNL şi USR, adevărata problemă fiind promovarea lui Florin Iordache în această funcţie de către PSD.

  • “Nu este niciun scandal, atât noi cât şi USR am atacat alegerea lui Florin Iordache. Scandalul în sine este că o majoritate controlată de PSD şi de aliaţi a putut să ia o astfel de decizie ineptă de a pune în fruntea Consiliului Legislativ un personaj atât de rău famat şi de dubios precum Florin Iordache. Ăsta este lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în Parlament. În rest, nu vreau să răspund unor comentarii care mi se par deplasate”, a mai spus Ludovic Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *