Șerban Nicolae, după ce a demisionat din PSD: Candidez pentru un nou mandat de senator, din partea Partidului Ecologist Român – Politic

​Șerban Nicolae, proaspat demisionat din PSD, anunță că a decis să candideze pentru un nou mandat de senator, din partea Partidului Ecologist Român.

După ce nu a prins un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare, senatorul Șerban Nicolae a anunțat joi dimineață că demisionează din partid. Nicolae a susținut că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut din calitatea de senator, iar eliminarea sa a comparat-o cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipa României, la cererea adversarilor.

Ulterior, într-o postare pe Facebook, Nicolae anunță că se alătură Partidului Ecologist Român, din partea căruia va candida la alegerile parlamentare.

„Am decis să candideze pentru un nou mandat de senator. Îi mulțumesc lui Dănuț Pop și colegilor săi din Partidul Ecologist Român pentru că mi-au oferit această posibilitate și au asigurat formalitățile necesare”, a scris Șerban Nicolae, joi după-amiază, pe pagina sa de Facebook.

Se actualizează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *